Σεφερλής vs Λιάγκας – Σκορδά: Μάχη στήθος με στήθος για την τηλεθέαση!

Ποιος βγήκε νικητής στην εκπομπή της Πέμπτης;

Με το που αφίχθη στην πρωινή ζώνη ανέτρεψε τα δεδομένα και διατάραξε τις ισορροπίες. Στην πορεία τα …νερά άρχισαν να ηρεμούν και τις τελευταίες μέρες παρουσιάζουν …άμπωτη. Ο Μάρκος Σεφερλής έπεσε στην αρένα αντιμέτωπος με τους επί τέσσερα χρόνια νικητές Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά και κατάφερε να είναι ο πρώτος μονομάχος που προξένησε σόβαρό πλήγμα στην τηλεθέαση του ζευγαριού. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει…

Στο σύνολο τηλεθέασης το Πρωινό του ΑΝΤ1 κατάφερε να περάσει για δεύτερη μέρα μπροστά από το Mega με Μία καταγράφοντας ποσοστό 27,9%. Η εκπομπή του Μάρκου σημείωσε 27,2%. Οι δύο εκπομπές κονταροχτυπήθηκαν επί τρεις ώρες με τον Γιώργο και την Φαίη να καταφέρνουν να βγουν μπροστά έστω και μικρή διαφορά.

Αντίθετα, στο δυναμικό κοινό, o Μάρκος Σεφερλής κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά του στις επτά μονάδες από τις τέσσερις που ήταν την Τετάρτη. Τα μηχανάκια της Nielsen έδωσαν 30,5% στο Mega και 23,2% στον ΑΝΤ1.

Ο ανταγωνισμός των δύο εκπομπών εξελίσσεται σε ντέρμπι και κερδισμένοι μέχρι στιγμής βγαίνουν οι τηλεθεατές που έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο πολύ καλές, διαφορετικές ψυχαγωγικές εκπομπές. 

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης