Σε απόσταση αναπνοής η τηλεθέαση των πρωινών την Καθαρά Δευτέρα

Ποια εκπομπή διπλασίασε τα ποσοστά της; Γιατί έπεσε η τηλεθέαση των Λιάγκα - Σκορδά;

Μεγάλη μάχη έγινε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας -όχι για το πέταγμα του χαρταετού, καθώς ο καιρός δεν το επέτρεψε- για την τηλεθέαση μεταξύ των πρωινών εκπομπών. Η μάχη αυτή είχε ιδιαιτερότητες και ανατροπές. Η απουσία του Γιώργου Παπαδάκη από την πρωινή ενημέρωση του ΑΝΤ1, η απουσία της Πόπης Τσαπανίδου από το STAR και το εορταστικό περιεχόμενο των εκπομπών, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να αλλάξουν οι συσχετισμοί των δυνάμεων στην τηλεοπτική αρένα. 

Τηλεθέαση που έπεσε στο 21,6% έκαναν στο σύνολο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, που για πρώτη φορά πήραν lead in 5,8%! Απέναντι, ο Πέτρος Κωστόπουλος σημείωνε 17,8% μέσο όρο, παραλαμβάνοντας, ωστόσο, από τους Οικονομέα – Καμπουράκη ποσοστό 23,8%. Με την Πόπη Τσαπανίδου να απουσιάζει, η Άννα Μπουσδούκου είδε τα ποσοστά της να εκτοξεύονται στο 17,2%, ενώ η εκπομπή της είχε τρίωρη διάρκεια αφού έλειπε και ο Γιώργος Αυτιάς.

Στο δυναμικό κοινό, τα μηχανάκια της Nielsen κατέγραψαν: Πρωινό (ΑΝΤ1) – 21%, Πρωινό mou (MEGA) – 20,3%, Τώρα (ΣΚΑΪ) – 15,1%.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης