Σάρωσαν σε τηλεθέαση Ράδιο Αρβύλα και Όλα Πρώτη Φορά!

Χτύπησε κόκκινο ο ΑΝΤ1 και έβγαλε εκτός τους αντιπάλους του!

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στις Δευτέρες μας και ο Στάθης Στιβακτάκης, το πλέον περιζήτητο πρόσωπο των ημερών, επέλεξε το πλατό του Όλα Πρώτη Φορά για την παρθενική του εμφάνιση σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Ο ΑΝΤ1 δημιούργησε μια ισχυρή late night ζώνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας που εκτόπισε κάθε αντίπαλο.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του σημείωσαν ποσοστό 40,1% στο σύνολο και 47,5% στο δυναμικό κοινό! Νούμερα που είχαμε πολύ καιρό να δούμε αυτή την ώρα. Η αναμονή του κοινού για την εκπομπή ήταν πραγματικά μεγάλη και δικαιώνει τη σοφή απόφαση του καναλιού να τους «κλειδώσει» στο σπίτι του με τριετές συμβόλαιο.

Στη συνέχεια, ο Θέμος Αναστασιάδης και η Δούκισσα Νομικού, έχοντας στο τραπέζι τους τον sexy αγρότη από την Κρήτη, τερμάτισαν εύκολα πρώτοι, καθώς σημείωσαν 30,2% και 37,8% αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Χατζηνικολάου που είχε μια πραγματικά δυνατή εκπομπή, περιορίστηκε στο 14,3% στο σύνολο και 11,7% στο δυναμικό κοινό. Mega και ΑΝΤ1 επέλεξαν να …παραδώσουν τα όπλα με ξένες ταινίες.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά