Ράκος ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν μετά την τραγωδία μυστήριο

Άλεκ Μπάλντουιν

Στο σενάριο της ταινίας γουέστερν «Rust» παραγωγής του Άλεκ Μπάλντουιν στο Ράντσο Μπονάνζα Κρικ, κοντά στην πόλη Σάντα Φε του Νέου Μεξικό στο οποίo πρωταγωνιστεί.

Ποτέ στη ζωή του δε φανταζόταν ότι το σενάριο της ταινίας θα αληθινό και στιγμάτιζε την ζωή του.

Την ώρα που ο Μπάλντουιν έχει μπροστά του τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίντα Χάτσινς τη βλέπει να σωριάζεται στο έδαφος.

Το όπλο έχει εκπυρσοκροτήσει. Το βλήμα από το πυροβόλο όπλο την έχει βρει στο στομάχι.

Δίπλα της ο σκηνοθέτης και συγγραφέας  Τζόελ Σόουζα που τραυματίζεται σοβαρά.

Σύμφωνα με το Fox News o  Άλεκ Μπάλντουιν, που τον βλέπουμε εδώ στη σελίδα του στο Ίνσταγκραμ στο Νέο Μεξικό, γυρίζει την ταινία Rust. Το τοπικό γραφείο του σερίφη λέει πως κατά λάθος πυροβόλησε και σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίντα Χάτζινς 42 ετών και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη που βλέπουμε εδώ, Τζόελ Σόουζα που διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Τα δύο θύματα διακομίζονται με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώνεται ο θάνατος της 42χρονης Χάτσινς.

Μάθαμε για το θανάσιμο τραυματισμό σήμερα το απόγευμα αλλά μόλις τώρα το γραφείο του σερίφη επιβέβαιωσε ότι ο Άλεκ Μπάλτουιν πυροβόλησε με το όπλο

Ο Σόουζα εισάγεται στην εντατική και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Mυστήριο καλύπτει τα αίτια της τραγωδίας

Πολλά είναι ερωτήματα για το πώς συνέβη.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ο Μπάλντουιν διακρίνεται να κλαίει με λυγμούς μετά το δυστύχημα σε ένα πάρκινγκ στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, κοντά στη σκηνή των γυρισμάτων.

Μια δεύτερη φωτογραφία δείχνει τον ηθοποιό κοντά σε ένα πεζούλι με τα χέρια στα γόνατα.

Το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ο πρωταγωνιστής της ταινίας δικάζεται για ένα φόνο που έκανε κατά λάθος

Συγκλονίζει το προφητικό tweet που είχε δημοσιεύσει το 2017 για ένα παρόμοιο περιστατικό.

«Αναρωτιέμαι πώς μπορεί να αισθάνεται κάποιος που σκοτώνει αδικαιολόγητα», είχε γράψει ο ίδιος στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

-Τι θα συμβεί στον Άλεκ Μπόλντουιν τώρα;

-Το συμβάν έγινε ή κατά τη διάρκεια του γυρίσματος ή κατά τη διάρκεια πρόβας της σκηνής για την ταινία.Δεν έχει ασκηθεί δίωξη και διενεργείται έρευνα.Είναι μία τραγωδία με πολλά μέτωπα

Η Χάτσινς, που μητέρα ενός παιδιού,  αποφοίτησε από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου το 2015. Συμμετείχε σε πολλές ταινίες μικρού μήκους προτού δουλέψει στο «Archenemy», μια ταινία μεγάλου μήκους του 2020 με πρωταγωνιστή τον Τζο Μανγκανιέλο.

Είχε καταγωγή από την Ουκρανία, κατείχε πτυχίο στη διεθνή δημοσιογραφία από το Εθνικό Πανεπιστήμιο του Κιέβου και στο παρελθόν εργάστηκε ως ερευνήτρια δημοσιογράφος σε βρετανικές παραγωγές ντοκιμαντέρ στην Ευρώπη.

Το 2019 επιλέχθηκε ως ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του περιοδικού American Cinematographer.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο φέρεται να έλαβε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας «Rust», ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όπου ο Αλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς.

Πηγή: Mega – Live News