Πρώτοι σε τηλεθέαση Λιάγκας- Σκορδά, ακολουθεί από κοντά η Ντορέττα – Ασφυκτική πίεση από Τσιμτσιλή

Τι δείχνουν οι μετρήσεις για τις μεγάλες τηλεοπτικές πρωινές μάχες;

Η δεύτερη μέρα τους βρήκε στην αρένα να κονταροχτυπιούνται μόνο που αυτή τη φορά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ήταν αυτοί που κατάφεραν να βγουν νικητές, έστω και με μικρή διαφορά, τόσο στο σύνολο τηλεθέασης όσο και στο δυναμικό. Το «Πρωινό» παρέμεινε την Τρίτη σταθερό με αυξητικές τάσεις στα ποσοστά του στο γενικό σύνολο και έκλεισε με 24,9%. Για μία ώρα κινήθηκε πάνω από το 30%. Τα «Καλημερούδια» υποχώρησαν κατά δύο μονάδες και κράτησαν το 20,7% των τηλεθεατών.

Στο δυναμικό κοινό έγινε η ανατροπή. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν κατάφερε να κρατήσει την πρωτιά, βρέθηκε 5 μονάδες χαμηλότερα από τη Δευτέρα και ολοκλήρωσε την εκπομπή με 21,1%. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έμειναν σχεδόν στα ίδια ποσοστά, συγκέντρωσαν το 22,4% των τηλεθεατών ηλικίας 15 – 44.

Στη …μοιραία σχέση που έχουν τα δύο αντίπαλα πρωινά σε Mega και ΑΝΤ1, υπάρχει και …τρίτο πρόσωπο. Αυτό δεν είναι άλλο από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day. Η πρωινή εκπομπή του Alpha που σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, κατάφερε την Τρίτη, μεταξύ 10:00 – 10:30 να παραμείνει στο 27,5% στο δυναμικό κοινό και να αφήσει για το «Πρωινό» και τα «Καλημερούδια» μόλις 14,4% και 12,5% αντίστοιχα.

Αξιοσημείωτη ήταν και η επίδοση της Χριστίνας Λαμπίρη που στο τελευταίο ημίωρο της εκπομπής «Με το καλημέρα» συγκέντρωσε στο δυναμικό 12,8%, πιέζοντας πολύ την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων