Πρωταγωνίστρια των Βασιλιάδων δηλώνει: Είμαι γύφτισσα…

Με "κουρεμένη" τη σύνταξη και απλήρωτη από τη σειρά...

Με «κουρεμένη» τη σύνταξη και απλήρωτη από τη σειρά «Βασιλιάδες», η δημοφιλής ηθοποιός… Μάρθα Καραγιάννη επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι ύστερα από 1,5 χρόνο, όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα «Espresso».

«Ο λόγος της επιστροφής μου; Κατ' αρχήν η φτώχεια που μας δέρνει και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται αύριο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συγκεκριμένη επιθεώρηση, που θα ξεκινήσει περιοδεία στις 2 Ιουλίου, αλλά δεν έχει τίτλο ακόμα, η Μάρθα Καραγιάννη υποδύεται μια διασκάλα. «Θα υποδυθώ μια δασκάλα που είχε μαθητές, τους περισσότερους από τους 300 της Βουλής και λέω στο κοινό τα σουσούμια τους…», δηλώνει, ενώ περιμένει πώς και πώς να ξεκινήσει η περιοδεία…

«Είμαι γύφτισσα… με την έννοια ότι μου αρέσουν οι τουρνέ. Εδώ πήρα ένα σακίδιο στην πλάτη και γύρισα όλο τον κόσμο, την Ελλάδα θα μετρήσω; Πεθαίνω με όλη αυτή την ιστορία! Όλη αυτή η ταλαιπωρία με τρέφει και αισθάνομαι ζωντανή!».

Τέλος, αναφέρει σχετικά με την επιτυχημένη σειρά του Mega, από την οποία παραμένει απλήρωτη ακόμα:

«Χρωστάνε σε όλους μας για τα γυρίσματα που κάναμε πριν από έναν χρόνο. Είπαν ότι θα δώσουν ένα μέρος τον Ιούλιο. Ίδωμεν… Αν δεν δώσουν, θα σταματήσουμε να γυρίζουμε νέα επεισόδια. Αυτό σημαίνει, ότι αν δεν πληρωθούμε, δεν θα μπούμε στο στούντιο και ας σταματήσει η σειρά. Αυτή είναι η απόφαση όλων μας. Για την ώρα «τρώω» από τα έτοιμα αλλά κι αυτά κάποτε τελειώνουν»…

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Από τους Βασιλιάδες δεν έχω πάρει ούτε πέντε ευρώ»!

Ζ. Δούκα: Οι «Βασιλιάδες» είναι στην κατάσταση αναμονής των οικονομικών τους οφειλών!

Η Ν. Μπουλέ τραγουδά και δηλώνει: Θα ήθελα να είμαι η Μ. Καραγιάννη και η Μ. Χρονοπούλου σε ένα σώμα!

Mάρθα Καραγιάννη: «Έχω δει προφητικά όνειρα. Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει 17 Απριλίου στην Κίνα…»

Η μεγάλη επιστροφή της Μ. Καραγιάννη! Όλα όσα αποκαλύπτει για τους “Βασιλιάδες” του ΜΕGA!

Η Μάρθα Καραγιάννη θέλει να μείνει στους «Βασιλιάδες»