Πρεμιέρα το Σάββατο η εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΪ» με τον Γιώργο Αυτιά

Μία ανθρώπινη καλημέρα με σεβασμό στον τηλεθεατή και αξιοπρέπεια στην είδηση, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 6.45 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Η εκπομπή  «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΚΑΙ» θα έχει πολλές διαφορές σε σχέση με  αυτά που γνώριζαν έως τώρα οι τηλεθεατές.
Επιδίωξή μας να  δέσουμε  τη νέα τεχνολογία που έχει ο ΣΚΑΙ με την δημοσιογραφική τηλεοπτική πείρα. Η εκπομπή  θα έχει σύνδεση με  την ελληνική περιφέρεια και τις μεγάλες πόλεις…» δηλώνει ο δημοσιογράφος λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής.  

Η οικονομία, η κοινωνία, οι πρωταγωνιστές τους, και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες.

Ακόμη, οι σημαντικότερες εξωτερικές ειδήσεις, αλλά και ενότητα με θέματα υγείας θα περιλαμβάνει η εκπομπή το Σαββατοκύριακο.Χρηστικές πληροφορίες για διασκέδαση αλλά και όλα τα αθλητικά νέα δεν θα λείπουν από την εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΪ».

Η εκπομπή  είναι ένα τηλεοπτικό μαγκαζίνο: «Φιλοδοξούμε να είμαστε  η εκπομπή της καθημερινότητας,  οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που θα πούμε καλημέρα σε όλους  απλά και κατανοητά.
Οι ενότητές μας θα ενδιαφέρουν από τον μεγαλύτερο στην οικογένεια, έως τον μικρότερο που μπορεί να είναι φοιτητής, ή  νέος που ψάχνει για εργασία.» και καταλήγει με ένα αισιόδοξο μήνυμα:
«Μπορούμε να τα καταφέρουμε!!! Μπορεί να μας έκοψαν μισθούς και συντάξεις, αλλά  την αισιοδοξία μας δεν πρέπει να τη χάσουμε…Δεν χάθηκαν όλα…. Υπάρχουν και λύσεις στα μέτρα  της λιτότητας. Κανένας να μην απελπίζεται γιατί πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα.»

Διαβάστε ακόμη:

Αυτιάς: «Θα διεκδικήσω και από τα δισέγγονα τους, αυτά που μου χρωστάνε»

Επιβεβαίωση του ZAPPIT! Ο Γιώργος Αυτιάς από 14 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ!

Προς ΣΚΑΪ οδεύει ο Γιώργος Αυτιάς!