Προς ΣΚΑΪ οδεύει ο Γιώργος Αυτιάς!

Διαβάστε τι θα κάνει

Ένα από τα πολύ δυνατά «χαρτιά» της πρωινής ενημερωτικής ζώνης, δείχνει ότι θα καταλήξει τελικά στον ΣΚΑΪ! Ο Γιώργος Αυτιάς, όπως έγραφε χθες το ZAPPIT, είχε δύο ενδεχόμενα για το επόμενο βήμα της τηλεοπτικής του καριέρας, τον ALPHA και τον ΣΚΑΪ. Τελικά, όπως προκύπτει και από τις σημερινές πληροφορίες, ο δημοσιογράφος καταλήγει στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, αφού ο ALPHA, δεν δείχνει ακόμα την πρόθεση να μπει και πάλι στην πρωινή ενημέρωση, μετά το τέλος της εκπομπής «Πάνω στην Ώρα». 

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς και οι συνεργάτες του, που ετοιμάζονται να αναλάβουν και πάλι ηγετικό ρόλο στο κανάλι της Κάντζας, αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να προχωρήσουν σε μεγάλα έξοδα, προκειμένου να αποφύγουν λάθη και οικονομική κακοδιαχείρηση, ειδικά αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που αρνήθηκαν να συμφωνήσουν τόσο με τον Γιώργο Αυτιά, όσο και με το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποιός έτεινε…χείρα συνεργασίας, σε μια απόπειρα που δεν ευδοκίμησε.

Πρωινό Σαββατοκύριακο ;

Ο Γιώργος Αυτιάς επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στη «μάχη» της πρωινής ενημέρωσης, ωστόσο στον ΣΚΑΪ, υπάρχει η «Πρώτη Γραμμή» με το δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη συγκεκριμένη ζώνη. Ωστόσο το κανάλι δεν εξετάζει αρνητικά το ενδεχόμενο να τους αντικαταστήσει μετά το τέλος της σεζόν. Κάτι που σημαίνει ότι η μόνη κενή ζώνη για τον Γιώργο Αυτιά είναι το πρωινό του Σαββατοκύριακου, εκεί όπου ΜΕΓΚΑ και ΝΕΤ απολαμβάνουν την ολιγομελή συνύπαρξή τους. Οι ανταγωνιστές δεν αποκλείεται , λοιπόν, να γίνουν τρεις…

Διαβάστε ακόμα:

Ψωμιάδης: «Είμαι όσο φαίνομαι. 64»!

Γιώργος Αυτιάς στο ZAPPIT: «Ελπίζω να μην ξανακλείσουμε»