Πώς έκλεισε η χρονιά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για την αναμέτρησή της με την Κατερίνα Καραβάτου;

Με τις μάχες τους να μονοπωλούν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον κάθε Σαββατοκύριακο, η Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έριξαν αυλαία για το 2014 χθες, με μια ακόμα μονομαχία. Η έκτακτη επικαιρότητα, ωστόσο, με τη φωτιά στο πλοίο Norman Atlantic και την επιχείρηση διάσωσης των επιβατών δεν άφησε και πολλά περιθώρια στις δύο γυναίκες που είδαν τις εκπομπές τους να πέφτουν σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης. 

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» σημείωσε στο σύνολο 8,6% και το 'Σπίτι μου σπιτάκι μου» 8,4%. Εκείνες τις ώρες, οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές σε Mega και ΣΚΑΪ που πήραν παράταση λόγω των γεγονότων κατέγραφαν πολύ υψηλότερη τηλεθέαση. Μάλιστα, το Μεγάλο Κανάλι έφτασε σε μισάωρο μέχρι και 28,6%.

Στο δυναμικό κοινό η Κατερίνα Καραβάτου μετά βίας κατάφερε να σταθεί σε διψήφιο νούμερο… 10,3%. Αντίθετα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ξεπέρασε το 8%.

Με δεδομένο ότι το 2014 έκλεισε επεισοδιακά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την επόμενη είσοδό της στην τηλεοπτική αρένα τις πρώτες μέρες του 2015.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης