Ποιοι παρουσιαστές συζητούν τη συμμετοχή τους στο Dancing With The Stars;

Έχουν κάνει ήδη το πρώτο ραντεβού με τον ΑΝΤ1.

Σε τροχιά προετοιμασίας μπαίνουν σιγά – σιγά για το Dancing With The Stars στον ΑΝΤ1, καθώς τα οικονομικά εμπόδια φαίνεται πως ξεπεράστηκαν και ένα – ένα τα θέματα λύνονται.

Η παρουσιάστρια

Αν και όπως λένε από το κανάλι, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κλειστεί το θέμα της παρουσιάστριας του σόου, επιθυμία όλων είναι τη θέση αυτή να διατηρήσει η Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία έχει ταυτιστεί το σόου. Η ηθοποιός περιμένει την προσφορά του καναλιού, που φέρεται αρκετά μειωμένη κι αυτή τη φορά αν δεν υπάρξει σοβαρό κώλυμα, η συνεργασία θεωρείται δεδομένη.

Η κριτική επιτροπή

Το όνομα της Κάτιας Δανδουλάκη και των: Γιάννη Λάτσιου, Αλέξη Κωστάλα και Φωκά Ευαγγελινού, είναι τα μόνα σίγουρα που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην εκπομπή. Η Κάτια Δανδουλάκη έχει ήδη αρχίσει την επικοινωνία της με το κανάλι  για τις λεπτομέρειες του σόου και αυτό που μένει είναι να διευθετηθεί ο προγραμματισμός.

Οι παίκτες

Ήδη ραντεβού με το σταθμό έχουν κάνει ο Σπύρος Σούλης, η Νικολέττα Ράλλη και ο Σπύρος Χαριτάτος. Πηγή για τις συμμετοχές στο show αναμένεται να είναι πρόσωπα που έχουν κάποια σχέση με το κανάλι, όπως οι νεαροί ηθοποιοί από το Αμάρτημα της Μητρός μου.

Πήγη: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Διαβάστε ακόμα:

Θα πάει η Μαρία Μενούνος στο ελληνικό «Dancing with the Stars» ; Δείτε τι λέει στο MTV

Η κρυφή συνάντηση Λάτσιου – Μακρυπούλια! Τι συζήτησαν;