Η κρυφή συνάντηση Λάτσιου – Μακρυπούλια! Τι συζήτησαν;

Κατάφερε να σπάσει ο ...πάγος μεταξύ των δύο;

Κάτω από άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και μετά από μήνες η συνάντηση Γιάννη Λάτσιου – Ζέτας Μακρυπούλια. Οι δυο τους, αν και μας είχαν συνηθίσει σε μια άψογη μεταξύ τους σχέση, μετά την αναβολή του Dancing With The Stars 3, «πάγωσαν» και σταμάτησαν να μιλούν ακόμα και στο τηλέφωνο. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες ανάγκασαν τον ΑΝΤ1 να ψαλιδίσει το κόστος της εκπομπής -και τον μισθό της Ζέτας-, ενώ το τηλεφώνημα του Γιάννη Λάτσιου στην παρουσιάστρια για να την ενημερώσει ότι τελικά το Dancing δεν πρόκειται να βγει στον αέρα, φαίνεται πως ήταν το τελειωτικό χτύπημα στη σχέση τους.

Φέτος ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγάλει επιτέλους το show στον αέρα και το τηλεφώνημα του διευθυντή προγράμματος του καναλιού στη Ζέτα Μακρυπούλια δεν άργησε να γίνει. Όπως γράφει ο Γρηγόρης Μελάς για την Espresso, Λάτσιος και Μακρυπούλια συναντήθηκαν την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία του ΑΝΤ1, αργά το βράδυ και με άκρα μυστικότητα. Ο Γιάννης Λάτσιος εξήγησε στην ηθοποιό τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ενώ εκείνη εξέφρασε τους φόβους της, μην τυχόν συμβεί πάλι κάποια δυσάρεστη έκπληξη.

Βεβαίως, αναφέρθηκαν στην αμοιβή της Ζέτας Μακρυπούλια και στο επιπλέον ψαλίδισμα που θα υποστεί. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως υπάρχει κατανόηση και από τις δύο πλευρές για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Αναμένονται και νέες -τηλεφωνικές αυτή τη φορά- επικοινωνίες μεταξύ τους, ώστε να οριστικοποιήσουν τη συνεργασία τους.

Διαβάστε ακόμα:

Μακρυπούλια: «Δεν γνωρίζω αν θα είμαι στο Dancing»

Dancing with the Stars: Θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο;

Δανδουλάκη: » Θα είμαι στο Dancing αν μου το επιτρέψει το θέατρο!