Ποιο πρόγραμμα προτίμησαν για να διασκεδάσουν οι τηλεθεατές μετά την Ανάσταση;

Διαβάστε αναλυτικά την τηλεθέαση.

Πρεμιέρα έκανε χτες η καινούργια εκπομπή της «Δημόσιας Τηλεόρασης» με παρουσιαστές τη Ρίκα Βαγιάννη και τον Θανάση Αλευρά. Αμέσως μετά την Ακολουθία της Αναστάσεως που μετέδωσε η ΔΤ από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου ξεκίνησε η προβολή της εκπομπής «Πάντα θα ανταμώνουμε» με τη δημοσιογράφο και τον ηθοποιό που δοκιμάζεται τώρα και στο ρόλο του παρουσιαστή.

Απέναντι τους ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» στον οποίο οι τηλεθεατές δείχνουν σταθερά την προτίμηση τους 10 χρόνια τώρα, αλλά και η Σοφία Τσίπα με ένα έκτακτο βραδινό «Κόσμος Ανάποδα».

Τι προτίμησαν οι τηλεθεατές;

Η τηλεθέαση της νέας εκπομπής της ΔΤ δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το μονοψήφιο 5,4% στο δυναμικό κοινό και 7,2% στο σύνολο της τηλεθέασης. Οι τηλεθεατές επέλεξαν και πάλι να πουν «στην υγειά μας» μέσω του Alpha που συγκέντρωσε το 25% του δυναμικού κοινού και το 32% στο σύνολο.

Ούτε η Σοφία Τσίπα έφερε τον «κόσμο ανάποδα» με καλεσμένους της τον Γιώργο Μαργαρίτη, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Δημήτρη Κοργιαλά φτάνωντας το 8,6% στο σύνολο. Η απάντηση του MEGA και του ΑΝΤ1 που πρόβαλαν αντιστοίχως 20 Χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης και Αντώνη Ρέμο με Μελίνα Ασλανίδου από το Thalassa «ακούστηκε» πιο δυνατά στον Alpha τουλάχιστον στο δυναμικό κοινό με το MEGA να συγκεντρώνει το 16,7% και τον ΑΝΤ1 το 23,2%. Το μουσικό πρόγραμμα του STAR συγκέντρωσε το 6,4% στο σύνολο.

Λία Παππά

Αναλυτικά οι μετρήσεις της τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Τι τηλεθέαση έκανε η περιφορά του Επιταφίου από τη Δημόσια Τηλεόραση;