Ποια ηθοποιός ήθελε να παντρευτεί τον Σωτήρη Καλυβάτση;

Δείτε φωτογραφίες από τους καλεσμένους του Πέτρου Κωστόπουλου.

H εκπομπή μπαίνει στον πειρασμό ν’ ανακαλύψει τη γυναίκεια φύση και υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής τρεις λαμπερές γυναίκες: την Κατερίνα Ζαρίφη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μαζί του, μας αποκαλύπτουν τα μεγαλύτερα ψέματα που συχνά λένε οι άντρες.

Ποια από τις καλεσμένες έχει ακούσει τα περισσότερα από αυτούς και ποια έχει σκοπό να εκπαιδεύσει μια χορεύτρια Pole Dancing που έρχεται στην εκπομπή; Ακόμα, τι ψέματα έχει ακούσει ο Πέτρος από το «ασθενές» φύλο; Η Κατερίνα, η Πηνελόπη ή η Ντορέττα όταν ήταν μικρή ήθελε να παντρευτεί τον Σωτήρη Καλλιβάτση; Και το καλύτερο; Πώς καταφέρνουν αυτές οι γυναίκες να στέλνουν ακόμα και τους πιο «διαβασμένους» άντρες… αδιάβαστούς; Θα το μάθετε την Παρασκευή τα μεσάνυχτα!

Στη συνέχεια ο Αντύπας μας θυμίζει πως… ζηλεύει πολύ, πως είναι στα χάι του και πως ζητάει… ένα μας σημάδι μόνο! Μοιράζεται μαζί μας το πώς γνώρισε τη σύζυγό του και φυσικά μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την πολυσυζητημένη συνεργασία του μετά από 20 χρόνια ξανά, με τον Σάκη Ρουβά.

Ένα ξεχωριστό Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο έρχεται τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και φέρνει γυναικεία λάμψη και αγαπημένες μουσικές επιτυχίες!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια ερώτηση του Κωστόπουλου άφησε την Λαμπίρη με το στόμα ανοιχτό;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει από την Τζένη Μπαλατσινού

Ποιο «εναλλακτικό» επάγγελμα προτείνει ο Π. Κωστόπουλος στην Δ. Βανδή;

Ποια ερώτηση του Κωστόπουλου άφησε την Λαμπίρη με το στόμα ανοιχτό;