Ο Πέτρος Κωστόπουλος απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει από την Τζένη Μπαλατσινού

Διαβάστε περισσότερα!

Τη δική του απάντηση σε όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τον ίδιο και τη σύζυγό του θέλησε να δώσει ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσα από την εκπομπή του Βράδυ, που θα μεταδοθεί απόψε. O παρουσιαστής υποδέχτηκε στο πλατό, τον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη και απάντησε στα ερωτήματά του σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει από την Τζένη Μπαλατσινού.

«Αυτός πρέπει να παίρνει ληγμένα. Πρέπει να έχει πάρει χαπάκια ληγμένα. Δεν ξέρω τι είδους ναρκωτικά ή αν είναι φαρμακευτικά γιατί ακόμα και σε τέτοιες βλακείες, ακόμα και στο internet, κάνεις ένα τηλέφωνο να διασταυρώσεις τις πληροφορίες σου. Όχι εμένα, ένα γνωστό μου. Αν δεν το κάνεις είσαι ένα κ…λπαιδο που θέλει να κάνει ζημιά στη ζωή του άλλου. Αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ, δεν είναι αστειάκι ούτε είναι χαζός ο μ….ο Κωστόπουλος», λέει και συνεχίζει: » Η κόρη μου είναι δεκαπέντε χρονών και μπαίνει στο internet και με ρώτησε αν χωρίζουμε»

Ο δημοσιογράφοος τονίζει πως δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. «Μάθαμε αμέσως ότι κάτι είχε γραφτεί και πήρα την Τζένη και μου λέει «μας χωρίζουν. Άντε να κάνουμε μερικές μηνύσεις».» Είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουμε. Αυτή τη φορά θα γίνει. Τέλος. Όλα έχουν ένα όριο», είπε  ενοχλημένος  ο Πέτρος Κωστόπουλος

Ο παρουσιαστής μίλησε και για την ψυχολογική του κατάσταση μετά την οικονομική καταστροφή.» Δεν είμαι και στα καλύτερα μου. Θα ήθελα να έρχομαι εδώ με πιο πολύ όρεξη, πλάκα, γέλιο. Αυτή η εκπομπή μου έσωσε τη ζωή την προηγούμενη χρονιά. Θα είχα φουντάρει με τα προβλήματα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ερχόμουν εδώ σα μαύρη μαυρίλα πλάκωσε και μέσα σε μισή ώρα, μες στην ένταση, με τους καλεσμένους έδειχνα ένας χαρούμενος άνθρωπος και μπορεί να ήμουν για καμιά ωρίτσα», είπε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά αυτή που στάθηκε δίπλα του βράχος σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές ήταν η σύζυγος του και δυο τρεις φίλοι που τον… ντάντευαν.

Δείτε το βίντεο:



Διαβάστε ακόμη:

Ποιο «εναλλακτικό» επάγγελμα προτείνει ο Π. Κωστόπουλος στην Δ. Βανδή;