Ποδόσφαιρο και κατακλυσμός σειρών…

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

12:00 ASI – ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 67: Ο Ντεμίρ αν και θέλει να μείνει μακριά από την Ασί, δεν τα καταφέρνει, ακόμα και τώρα που πρέπει να ξεκινήσει τη θεραπεία. Η Ασί δεν καταλαβαίνει τις διακυμάνσεις στη συμπεριφορά του. Τη ίδια στιγμή αρχίζουν να διαδίδονται τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του Ντεμίρ. Στη ζωή του Ασλάν έρχεται ένας νέος έρωτας, αλλά και η σχέση του Κερίμ και της Ντεφνέ γίνεται και πάλι θερμή.

17:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 168: Η Εντά προσπαθεί να βρει κουράγιο να αντιμετωπίσει την κόρη της. Ο Μπουράκ είναι σε συνεχή επαφή με τον Μπατού, ενώ ο Χαρούν καταφέρνει επιτέλους να επικοινωνήσει με μια νοσοκόμα. Τον περιμένει, όμως, μια έκπληξη…

18:00 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 107: Η Σιλά με την οικογένειά της αγωνιούν για την τύχη της Ντιλάν. Η ανησυχία τους αυξάνεται όταν τους ειδοποιούν από το αστυνομικό τμήμα… Η Ζεϊνέπ με τον Ομέρ καβγαδίζουν άσχημα εξαιτίας του Μποράν. Ο Μποράν ζητάει τη βοήθεια της Ζεϊνέπ για τη Ντιλάν. Η Τζερέν, η δικηγόρος που προσέλαβε ο Ντιλαβέρ, ακούει ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει και αποφασίζει να ενημερώσει τη Σιλά… ‘Ενα βίαιο περιστατικό που λαμβάνει χώρα στην εταιρία προκαλεί σοκ στη Ζεϊνέπ και γίνεται αφορμή ν’ ανοίξει την καρδιά της στον Μποράν…

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 129: Η Βίκυ μιλά για τα πάντα στη Ζωή, η οποία προσπαθεί, με κατανόηση αλλά και αναμφισβήτητη λογική, να συμβουλεύσει τη φίλη της για να μην πληγωθεί από τον Μαλτέζο για ακόμη μία φορά. Ο Μανόλης καταρρέει όλο και περισσότερο. Ψάχνει στα πράγματα της Βίκυς και κάνει μία ανακάλυψη που τον συγκλονίζει. Η Μαρία αγχώνεται για το πάρτυ με τους συμφοιτητές του Σταύρου. Ο ‘Αρης μιλά στη Χρύσα, η οποία προσπαθεί να απαλύνει τις ανασφάλειές του σχετικά με τη Φαίη, ανασφάλειες που μοιάζει να του δηλητηριάζουν τη ζωή. Η Βίκυ βλέπει με τρόμο ότι ο Σταύρος έχει φορέσει το χρυσό ρολόι που του είχε δώσει πριν μήνες ο Φίλιππος Βαλάτος. Η Αλεξάνδρα μαθαίνει για την παγίδα που έστησε η Τάνια στον Δημήτρη και γίνεται έξαλλη όταν συνειδητοποιεί ότι ο άνδρας της ήταν τόσο καιρό ύποπτος για την απαγωγή του γιου τους. Το party προς τιμήν του ‘Αρη ξεκινά και φαίνεται «πολλά υποσχόμενο» μια που όλοι έχουν τις δικές τους προσδοκίες από τη βραδιά. Η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη, είναι ζήτημα χρόνου να γίνει εκρηκτική.

20:00 EUROPA LEAGUE: ΠΑΟ / ΛΑΤΣΙΟ – ΑΝΤ1

Με οδηγό την καλή εμφάνιση του με την Τότεναμ, ο Παναθηναϊκός στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα και απέναντι στη Λάτσιο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Διαβάστε ακόμα:

Η τηλεθέαση στην πρεμιέρα των Λιάγκα – Σκορδά