Η τηλεθέαση στην πρεμιέρα των Λιάγκα – Σκορδά

Ισχυροί αντίπαλοι ο Γιώργος Παπαδάκης, η Πόπη Τσαπανίδου και η τουρκική σειρά Asi!

Άργησαν, αλλά επιτέλους βγήκαν στον αέρα. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ξεκίνησαν χθες τον τρίτο κύκλο εκπομπών τους και οι ίδιοι, αν και είχαν τρακ, δεν έκρυψαν τη χαρά τους που κατάφεραν να βγάλουν το Πρωινό mou και φέτος. Μάλιστα, με μια διάθεση σαρκαστική, στην έναρξη έφεραν χριστουγεννιάτικα δέντρα και είπα τα κάλαντα, σατιρίζοντας την μεγάλη καθυστέρηση που είχε φέτος η πρεμιέρα τους.

Ο Γιώργος και η Φαίη επέστρεψαν όμως, σε ένα πολύ διαφορετικό τηλεοπτικό πεδίο από το περσινό. Ο ΑΝΤ1 έχει πλέον καταργήσει την ψυχαγωγική του ζώνη, έχει παρατείνει κατά μία ώρα την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και έχει τοποθετήσει μια δημοφιλή τουρκική σειρά το πρωί. Από την άλλη, η επικαιρότητα με τις συνεχείς εξελίξεις, έχει καταστήσει την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου σε πολύ ισχυρό αντίπαλο. Τι κατέγραψαν λοιπόν τα μηχανάκια μετρήσεων της Nielsen χθες το πρωί;

Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 13:15 που ολοκληρώθηκε, το Πρωινό mou σημείωσε πολύ υψηλή τηλεθέαση, 30,2%. Ωστόσο, αξίζει να δούμε και τι νούμερα πέτυχαν οι αντίπαλοι των Σκορδά – Λιάγκα.

Στο διάστημα 10:00 – 11:00, ο Γιώργος Παπαδάκης έφτασε στο 25,4%, αρκετά πιο κάτω από την εκπομπή του MEGA η οποία σκαρφάλωνε στο 33,9%.

Από τις 12:00 μέχρι τις 13:00 ο ΑΝΤ1 έριξε στην αρένα το τουρκικό του χαρτί και φάινεται πως κέρδισε. Η Asi έφερε στο κανάλι του Αμαρουσίου το 27,4% των τηλεθεατών, τη στιγμή που το MEGA είχε κρατήσει μόνο το 24,7%.

Σταθερά απέναντι από το ζεύγος θα βρίσκεται καθημερινά η Πόπη Τσαπανίδου. Η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ αποδεικνύεται δύσκολη αντίπαλος της ψυχαγωγίας, καθώς το πρωί της Τετάρτης συγκέντρωσε το 19,4% του τηλεοπτικού κοινού.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί φέτος αυτή η ιδιόμορφη μάχη ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και τουρκικών σειρών.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Η Φαίη και ο Γιώργος αμέσως μετά την πρεμιέρα τους μιλάνε στο zappIT

Απίστευτο! Λιάγκας – Σκορδά έκαναν πρεμιέρα με χριστουγεννιάτικο δέντρο και κάλαντα!

Κορίτσια με μαγιό μπήκαν να ξυρίσουν τον Γιώργο Λιάγκα!

Ποιοι είναι οι νέοι συνεργάτες στο Πρωινό mou;