Πέρασε μπροστά από Λιάγκα – Σκορδά ο Σεφερλής στο εορταστικό πρόγραμμα

Ανατροπή στην τηλεθέαση ανήμερα των Χριστουγέννων...

Η μέρα των Χριστουγέννων έφερε τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση των δυο πρωινών ψυχαγωγικών προγραμμάτων. Ο Μάρκος Σεφερλής μπήκε δυναμικά στην εβδομάδα των Χριστουγέννων περνώντας μπροστά από τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στο δυναμικό κοινό την Δευτέρα και την Τρίτη, με την παρέα του ΑΝΤ1 να διατηρεί την πρωτιά στο σύνολο της τηλεθέασης. Την ημέρα των Χριστουγέννων όμως τα πράγματα άλλαξαν…

Το εορταστικό πρόγραμμα του «MEGA με ΜΙΑ» κατάφερε να περάσει στην πρώτη θέση συγκεντρώνοντας το 22% του συνόλου του κοινού, ενώ το «Πρωινό» ακολούθησε με 17,6%. Ίδιο το τοπίο και στο δυναμικό κοινό 15 – 44 με τον Μάρκο Σεφερλή να παίρνει μαζί του το 23,2% των τηλεθεατών και τον Γιώργο Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά το 18,2%. Η εορταστική διάθεση ευνόησε τον Μάρκο Σεφερλή που ανέτρεψε τα ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. Το τηλεοπτικό κοινό του εμπιστεύτηκε την ψυχαγωγία του, αναδεικνύοντας τον νικητή αυτής της χριστουγεννιάτικης αναμέτρησης.

Στους νικητές  και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha που άφησε πίσω MEGA και ΑΝΤ1 στο τελευταίο ημίωρο της εκπομπής της συγκεντρώνοντας 19,5% στο σύνολο του κοινού και αφήνοντας τον Μάρκο Σεφερλή να ξεκινήσει με 10,9% και τον Γιώργο Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά με 11,3%. Ομοίως και στο δυναμικό, όπου το Happy Day διατηρεί έτσι κι αλλιώς τις αποστάσεις από τους αντιπάλους του, στο διάστημα 10:00 – 10:29 σημείωσε 18,8%, ενώ το «MEGA με ΜΙΑ» 8,9% και το «Πρωινό» 10,4%.

Λία Παππά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις της τηλεθέασης