Παντελής Παντελίδης: Η κατάθεση του φίλου του που έπαιζαν χαρτιά τη μοιραία νύχτα

Παντελίδης

Τι αποκαλύπτει στην κατάθεση του για τον Παντελή Παντελίδη και την Φρόσω εκείνο το βράδυ;

Τι κατέθεσε ο φίλος του τραγουδιστή ο οποίος βρισκόταν μαζί στο σπίτι – λέσχη όπου έπαιζε χαρτιά ο Παντελής Παντελιδης το βράδυ πριν το μοιραίο; Το ρεπορτάζ της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” φέρνει στο φως στοιχεία της κατάθεσης.

«Ο Παντελής Παντελίδης μαζί με την Μίνα και τη Φρόσω έφτασαν σε αυτό το σπίτι γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Πιο πριν βρίσκονταν σε ένα άλλο μαγαζί και διασκέδαζαν. Όταν έφτασαν εκεί, ο σκοπός ήταν για να παίξουν χαρτιά. Κάθονται παίζουν χαρτιά. Ο Παντελής Παντελίδης παρήγγειλε και του έφεραν ουίσκι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την κατάθεση ήπιε 4 – 6 ποτήρια ουίσκι μέσα σε αυτές τις τέσσερις ώρες περίπου που έμεινε εκεί. Οι δυο κοπέλες ήπιαν σαμπάνια.

Όταν ήρθε η ώρα να φύγουν, ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν πολύ καλά, ήταν μεθυσμένος. Δεν παραπατούσε, αλλά δεν ήταν και νηφάλιος.

Κάποιος γύρισε και είπε στον Παντελίδη να πιει έναν καφέ. Τότε το ίδιο άτομο, ο φίλος του Παντελίδη γυρνάει και λέει στην Φρόσω να οδηγήσει εκείνη το αυτοκίνητο για την επιστροφή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Φρόσω κούνησε καταφατικά το κεφάλι, ότι «ναι θα οδηγήσω εγώ». Λίγο πριν φύγουν το ίδιο άτομο ξαναγυρνάει στην Φρόσω και της λέει «να οδηγήσεις εσύ». Εκείνη κουνάει για δεύτερη φορά καταφατικά το κεφάλι.»