» Όταν διαβάζω για συναδέλφους ότι τους διεκδικούν τα κανάλια, γελάω.» Ποιος το είπε;

Διαβάστε περισσότερα!

O λόγος για τον Κώστα Χαρδαβέλλα που μετά από πορεία δεκατριών χρόνων στο ρεπορτάζ, μιλήσε στην Real Life για την επιλογή του να αφήσει πίσω την τηλεόραση.

Αφήνετε πίσω την τηλεόραση;

«Αυτή τη στιγμή η τηλεόραση είναι μια πικρή ιστορία, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας. Δεν είμαι από εκείνους που λένε ψέματα στον κόσμο. Ακούω να λένε ότι τους κάνουν προτάσεις και του «κυνηγάνε» τα κανάλια. Δεν με «κυνηγάει» κανείς και δεν μου έχει κανείς πρόταση. Τα κανάλια αυτή τη στιγμή δεν έχουν λεφτά για να στηρίξουν αυτούς που έχουν. Έτσι, όταν διαβάζω για συναδέλφους ότι τους διεκδικούν και τους «κυνηγάνε» τα κανάλια, γελάω, γιατί αυτά είναι παραμύθια.»

Έχετε μετανιώσει που στηρίξατε το Alter μέχρι την τελευταία ημέρα;

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Εγώ έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω, αυτό που πίστευα. Προσπάθησα μαζί με πολλούς ακόμα εργαζόμενους το κανάλι να προχωρήσει. Ακούστηκαν πολλές ακραίες θέσεις, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να είναι κλειστό. Δεν είμαι από αυτούς που συζητούν τα ίδια και τα ίδια και κλαίνε, αλλά πραγματικά λυπάμαι πολύ που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή το κανάλι.»

Παρακολουθείτε τηλεόραση;

«Ελάχιστα! Τον τελευταίο καιρό όλο και λιγότερο. Η τηλεόραση αυτή τη στιγμή δεν μου προσφέρει τίποτα. Είναι αδύνατον να παρακολουθήσω μια τηλεόραση στην οποία δεν ακούω ελληνικά. Δεν μπορώ να βλέπω ανόητες και φτηνές εκπομπές και επαναλήψεις.»

Διαβάστε περισσότερα:

Ποιος παρουσιαστής δέχτηκε μείωση στο μισθό του για να μην απολυθούν οι συνεργάτες του;

Παρουσιαστής αρνήθηκε πρόταση διαφήμισης 150 χιλιάδων ευρώ

Παρουσιάστρια της ΝΕΤ αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές λέγοντας να φορούν πάντα προφυλακτικό!

Έλληνας παρουσιαστής: Η Madonna είναι τελειωμένη.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Κώστα Χαρδαβελλα στο «Βράδυ»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μιλάει για το νέο του τηλεοπτικό κανάλι

Χαρδαβέλλας: Οι παρουσιαστές έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε το Alter ανοιχτό