Παρουσιάστρια της ΝΕΤ αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές λέγοντας να φορούν πάντα προφυλακτικό!

"Γιατί γελάτε; Θα μου πείτε ότι δεν κάνετε!" - Γέλια και αμηχανία στο στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης - Η ίδια εξέφρασε την ελπίδα η εκπομπή να επιστρέψει το Σεπτέμβρη, μαζί με τα σχολεία.

«Και τώρα πρέπει να αλλάξουμε αποφώνηση…», είπε η Ρένια Τσιτσιμπίκου στην τελευταία ζωντανή εκπομπή της σεζόν, αλλά κανείς δεν φαντάστηκε τι είδους αποφώνηση θα επέλεγε να κάνει η ίδια…

Μαζί με τον Γιώργο Αμυρά, αρχικά, ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι στους τηλεθεατές και εξέφρασαν την ελπίδα να ξαναβγεί η εκπομπή στον αέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. «Όπως και τα σχολεία; Θα δείξει…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Αμέσως μετά έκανε τη δική της, ομολογουμένως ασυνήθιστη, αποφώνηση:

«Να' στε καλά, καλό καλοκαίρι! Πάντα με ζώνες ασφαλείας και πάντα με προφυλακτικά! Πάντα με ότι χρειάζεστε για να επιστρέψετε πίσω!», είπε η Ρένια Τσιτσιμπίκου, προκαλώντας το παγωμένο χαμόγελο του Γιώργου Αμυρά, ο οποίος έσπευσε να αποχαιρετήσει.

«Γιατί γελάτε παιδιά; Τώρα θα μου πείτε ότι δεν κάνετε…», επεσήμανε η Ρένια Τσιτσιμπίκου στους παρευρισκόμενους στο πλατό.

Δείτε το βίντεο από το web tv της ΕΡΤ, κάνοντας κλικ εδώ. Το σχετικό απόσπασμα βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, στον χρόνο 01.42.00.

Διαβάστε ακόμα:

Πως να κάθεστε στη σέλα, από το «Μένουμε Ελλάδα»