Ο Κώστας Λασκαράτος ανακοίνωσε τις κινήσεις του εκτός ΕΡΤ

Κώστας Λασκαράτος

Την ώρα που οι θέσεις για την επόμενη χρονιά «κλειδώνουν» ο Κώστας Λασκαράτος συνεχίζει τις διακοπές του σχεδιάζοντας προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του.

Ο Κώστας Λασκαράτος, ως Αριστούχος διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου, αναλαμβάνει χρέη καθηγητή από τον ερχόμενο Οκτώβριο στα εξ’ αποστάσεως προγράμματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Ο ίδιος ανακοίνωσε χαρούμενος το νέο του βήμα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο instagram.

Το πρώτο πρόγραμμα που θα διδάξει είναι ο «Μουσειακός Τουρισμός» και συνδέεται στενά με τα Ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα καθώς και με το περιεχόμενο του πρώτου του βιβλίου, με τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ.

Το δεύτερο πρόγραμμα «Δημοσιογραφία, Δημοσιογραφική Έρευνα και Social Media», του e-learning του ΕΚΠΑ, «ακουμπά» στην δημοσιογραφική εμπειρία του παρουσιαστή της ΕΡΤ1, ο οποίος τα τελευταία 5 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως στην πρώτη γραμμή των ενημερωτικών εκπομπών της δημόσιας τηλεόρασης. Κατά το παρελθόν έχει καλύψει δημοσιογραφικά σειρά ελληνικών κυβερνήσεων, ως πολιτικός συντάκτης, και έχει πάρει μεγάλες συνεντεύξεις από Έλληνες και ξένους αξιωματούχους, όπως ο γάλλος Πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν κλπ.