Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Join Us

Η Ελπίδα ανοίγει την καρδιά της στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου το Σάββατο στις 17:00.

Η Ελπίδα, μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά, κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μιλάει για τη δεκαετία του ’70 που ήταν μία σούπερ σταρ, για την οικογένειά της και για τον κόσμο που τη σταματάει στο δρόμο και της ζητάει να ξαναρχίσει εμφανίσεις.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, που αποκαλύπτει γιατί η φετινή χρονιά ήταν πολύ καλή στα επαγγελματικά του και κακή στα προσωπικά του. Οργανώνουν το γάμο των ονείρων τους και βρίσκουν τρόπους απασχόλησης με τα παιδιά στο σπίτι. Η Μαρία Χολέβα δείχνει τι χρειάζεται για ένα ταξίδι με μωρό, ώστε να μην λείψει τίποτα.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια δροσερή σαλάτα με κοτόπουλο σοτέ και βινεγκρέτ από πορτοκάλι και δείχνει πως να ψωνίζουν από το σούπερ μάρκετ για να φτιάχνουν ελαφριά γεύματα για το καλοκαίρι.

Δείχνουν προϊόντα που θα κάνουν όλες τις γυναίκες πιο λαμπερές το καλοκαίρι και μαθαίνουν τις τάσεις στα χρώματα και στα χτενίσματα για φέτος στα μαλλιά. Η Νίκη Κάρτσωνα δείχνει τα μυστικά της αντιγήρανσης και παίρνουν τις καλύτερες συμβουλές για τον καλό ύπνο από ειδικό φυσικοθεραπευτή.