Ο Γιώργος Σαμπάνης υποδέχτηκε μελωδικά το 2013 στο MTV

Aστέρια, λάμψη και μουσική μόνο στο MTV!

Χθες ο Γιώργος Σατσίδης, παρουσίασε ένα δίωρο εορταστικό «MOVIES & STARS» γεμάτο από αποκλειστικές συνεντεύξεις και κορυφαία πρόσωπα του διεθνούς star – system.

Στο studio του MTV, o αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης αλλά και το νέο αστέρι της πόπ Αθηνά Μανουκιάν.
Ο Γιώργος Σαμπάνης μιλησε για τις καλύτερες στιγμές που πέρασε το2012 και εκφράζει την ελπίδα και την αισιοδοξία του για το 2013. Αποκάλυψε τους καλλιτέχνες για τους οποίους έχει γράψει στίχους και μουσική όπως τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Έλενα Παπαρίζου, την Πέγκυ Ζήνα και μιλάει ανοιχτά για όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή μετά το τέλος της σχέσης του με την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη. 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής κάνοντας ανασκόπηση στη χρονιά που έφυγε, εξηγεί τους λόγους που προτιμά να έχει σχέση με μια γυναίκα εκτός καλλιτεχνικού χώρου:

«Προτιμώ να είμαι με τη Χριστίνα! Για όλους μας υπάρχει ένας άνθρωπος που τον κρίνεις απο το πακέτο των πραγμάτων που σου προσφέρει. Όταν έχεις έναν θησαυρό τον κρατάς για τον εαυτό σου… δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτό… Δεν έχει να κάνει με τον καλλιτεχνικό χώρο είναι πιο ήρεμο και πιο εύκολο ίσως να μην κάνει η σύντροφος σου κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνεις εσυ…»

Όσο για την εισβολή των φωτογράφων στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτει: 

«Έχω καταφέρει πια να είμαι τόσο… αντιπαθητικός στους φωτογράφους που δεν με κυνηγούν πια , δεν θα ήθελα να περάσω τα ιδία πράγματα… ξαφνικά ενώ που πίνεις ένα ποτό να σε φωτογραφίζουν, εκεί που δεν το περιμένεις… »

Η διάσταση που πήρε ο χωρισμός του με την Πατρίτσια Μιλκ στα media ήταν αρκετά έντονος, μετάνιωσε για την τελευταία του σχέση;

«Είναι σκληρό να πεις ότι μετάνιωσα , για να χωρίσαμε σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιοι λόγοι… από κάθε σχέση όμως μαθαίνεις κάποια πράγματα… », είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαμπάνης χαρίζοντας δυνατές ερμηνείες «α κάπελα» στο στούντιο με κομμάτια οπός το «Η κάρδια σου η πέτρα»! και το «Μόνο αν θες εμένα»!

Διαβάστε ακόμα

Κ.Αργυρός «Η ομορφιά της Ελένης με… ζαλίζει»
Κατερίνα Στικούδη:»Δεν θέλω να γίνω Μαρινέλλα»

Ποιος Έλληνας παρουσιαστής συνάντησε τον Λάρι Χακμαν πριν φύγει από τη ζωή;
Kiefer Sutherland :»Θέλω περισσότερο από ποτέ να έρθω στην Ελλάδα!»

Ο Έλληνας του Τζέιμς Μποντ…αποκαλύπτει!
ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ: «Δέχομαι σεξουαλικές επιθέσεις στο Facebook»