Ο Δημήτρης Δαλιάνης θυμάται τη συμμετοχή του στο «Master Chef»

«Δεν περίμενα να περάσω στη δοκιμασία και να μπω στο σπίτι»

Τον Δημήτρη Δαλιάνη τον γνωρίσαμε στον δεύτερο κύκλο του Master Chef και φέτος παρουσιάζει την εκπομπή «Eat and Fit» στον ΣΚΑΪ. Ο μάγειρας από τη Χαλκίδα περιγράφει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στην Φένια Γιαννουλάδη πως προέκυψε η συμμετοχή του στο show…

«Το βιογραφικό μου το είχε στείλει ο κολλητός μου. Όταν με πήραν τηλέφωνο για να πάω να με δουν καθόμασταν σε μία καφετέρια με τους φίλους μου και θυμάμαι γελούσαν γιατί, ενώ εγώ δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί, αυτοί το ήξεραν. Πήγα στο δοκιμαστικό περισσότερο για πλάκα. Δεν περίμενα να περάσω στη δοκιμασία και να μπω στο σπίτι».

Μπήκε όμως και προφανώς έκανε μεγάλη εντύπωση σε κάποιους, αφού ήδη από το επόμενο καλοκαίρι άρχισαν να τον αναζητούν από τον ΣΚΑΪ για το συγκεκριμένο concept, το οποίο παρουσιάζει τελικά την τρέχουσα σεζόν. «Όταν είχα αποχωρήσει από το “Master Chef” εξαφανίστηκα γιατί δεν ήθελα τη δημοσιότητα. Αυτό αποτέλεσε και τον μοναδικό μου ενδοιασμό για το τελικό “ναι” στην εκπομπή. Δεν μου αρέσει η έντονη προβολή, αλλά δυστυχώς έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα με την κρίση είναι απαραίτητη αν θες να γίνεις γνωστός» εξομολογείται ο μάγειρας ο οποίος δηλώνει πως προσπαθεί να βλέπει τα λάθη του στην εκπομπή και να τα διορθώνει.