Ο Αρναούτογλου μιλά για τις περικοπές στο συμβόλαιό του

Μόλις χθες, ανακοινώθηκε επίσημα από το MEGA η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με το Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επόμενη σεζόν.

Μετά από μία πετυχημένη συνεργασία δέκα ετών, οι δύο πλευρές αποφάσισαν και την ανανέωσαν για ακόμα έναν χρόνο, βάζοντας τέλος στα σενάρια που ήθελαν το γνωστό παρουσιαστή να μετακομίζει σε άλλη τηλεοπτική στέγη.

Πολλοί μάλιστα ήταν αυτοί που τον τελευταίο καιρό υποστήριζαν ότι υπήρχε διαφωνία μεταξύ του MEGA και του «Άρνι», που είχε να κάνει με την αμοιβή του πετυχημένου παρουσιαστή και που λόγω αυτής κινδύνευε να διαλυθεί η συνεργασία.

Ποια είναι η αλήθεια; Υπήρξε πραγματικά κίνδυνος να διαλυθεί η συνεργασία λόγω οικονομικών διαφωνιών;

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον ρώτησα μεταξύ άλλων αν οι φήμες αυτές ήταν αληθινές και τελικά, μου είπε πως «βέβαια και μου έγινε μείωση. Μεγάλη μείωση έγινε πέρσι, αλλά και φέτος υπήρξε πάλι μείωση από τον περσινό μισθό. Αλλά δεν με πειράζει καθόλου γιατί καταλαβαίνω, αντιλαμβάνομαι όσα συμβαίνουν. Όταν από μια επιχείρηση έχεις πληρωθεί καλά και αυτή η επιχείρηση έχει προβλήματα οικονομικά, όπως συμβαίνει σε όλη τη χώρα, νομίζω ότι το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να τη στηρίξεις. Δεν μπορεί μόνο όταν ήταν οι εποχές που πληρωνόσουν καλά να είναι ωραίες και όταν η επιχείρηση που δουλεύεις αντιμετωπίζει πρόβλημα, τότε εσύ να δυσανασχετείς. Δόξα το Θεό πληρωθήκαμε καλά πριν από κάποια χρόνια. Τώρα λοιπόν που υπάρχει πρόβλημα στο μέρος που εργάζομαι, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι κοντά και να συνεισφέρω και εγώ όπως μπορώ».

Συνεπώς, σύμφωνα με τα όσα μου είπε, πραγματικά υπήρξε μείωση στην αμοιβή του, αλλά σε καμία περίπτωση η μείωση αυτή δεν υπήρξε «αγκάθι» στις συνομιλίες με το MEGA, όπως ήθελαν να το παρουσιάσουν κάποιοι, αφού και με τα λεγόμενά του ο Γρηγόρης αποδεικνύει ότι ζει σε έναν «αληθινό κόσμο», αντιλαμβανόμενος τη γενική κατάσταση που επικρατεί.

Όσο για τον «Όμορφο κόσμο» του, αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα γύρω στο Σεπτέμβριο και όπως φαίνεται, η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου. Κι είναι σίγουρο ότι και πάλι οι τηλεθεατές θα την αγαπήσουν και θα μπουν στον «Όμορφο κόσμο» του «Άρνι»!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Το MEGA …έκοψε εκπομπή πασίγνωστου δημοσιογράφου μετά από εννέα χρόνια!

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για τον Αρναούτογλου θυμίζει κάτι από…Δέσποινα Βανδή!