Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για τον Αρναούτογλου θυμίζει κάτι από…Δέσποινα Βανδή!

Ποιον τίτλο τραγουδιού της παρουσιάστριας επέλεξε το MEGA για τίτλο στην ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με το MEGA;

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Γρηγόρη και το MEGA, από σήμερα και με επίσημη βούλα. Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται για έναν ακόμη χρόνο στη Μεσογείων και μέσα από τον “Όμορφο Κόσμο 2”, θα συνεχίζει τα ταξίδια του σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το MEGA αποφάσισε να δώσει τέλος στα διάφορα σενάρια που ακούγονταν το προηγούμενο διάστημα και δημοσιοποίησε με ανακοίνωσή του τη συνέχεια της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μάλιστα, ο τίτλος που επέλεξε το γραφείο τύπου του καναλιού να δώσει στο κείμενο είναι παλαιότερος τίτλος δίσκου της Δέσποινας Βανδή! Τώρα, αν έγινε τυχαία ή επίτηδες, δεν γνωρίζουμε…

Η ανακοίνωση:

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ!

Για μία ακόμη σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βρίσκεται στο Mega, συμπληρώνοντας δέκα χρόνια επιτυχιών στο σταθμό.

Μέσα από τον «Όμορφο Κόσμο²» θα συνεχίσει τα συναρπαστικά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανακαλύπτοντας μοναδικά μέρη και συναντώντας ξεχωριστούς ανθρώπους.

Οι απολαυστικές και διασκεδαστικές ταξιδιωτικές περιπέτειες του Γρηγόρη κέρδισαν πολλούς φίλους, καθώς η εκπομπή συγκέντρωσε μερίδιο τηλεθέασης 22,7% στο σύνολο του κοινού, 27,1% στα κοινά ηλικίας 15-44 και 33,1% στις γυναίκες 15-24.

Ο «Όμορφος Κόσμος²» ανανεώνει το ραντεβού του για την νέα σεζόν και υπόσχεται νέα τηλεοπτικά ταξίδια με πολλά απρόοπτα και εκπλήξεις.

Stay tuned! Τα… ομορφότερα έρχονται!

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αρναούτογλου λύνει το γρίφο της συνεργασίας του με το MEGA

O Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει στο ΖΑPPIT για το MEGA και τα σενάρια περί…ALPHA

Τι γίνεται με τα συμβόλαια των Λιάγκα-Σκορδά και Αρναούτογλου;