Νίκος – Τάκης: «Εμφύλιος» στον γνωστό οίκο μόδας

Νίκος Τάκης

Τα 30 χρόνια κοινής πορείας, το σύμφωνο συμβίωσης και τα εξώδικα

Η δημοσιογράφος Ρομίνα Ξυδά έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ με τίτλο «Η αυτοκρατορία της μόδας, το σύμφωνο συμβίωσης και τα εξώδικα» για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, το οποίο περιγράφει έναν διαφορετικό εμφύλιο στον οίκο Νίκος-Τάκης.

Ο Νίκος Τσιμπίλης, ένας εκ των δημιουργών του θρυλικού οίκου μόδας «Nikos Takis» φεύγει από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2010 αφήνοντας πίσω του μια τεράστια περιουσία και μια διαθήκη –«αντίγραφο» των όσων έλεγε στον Τάκη Καραμπόζα , το συνέταιρό του από την Κοζάνη.

To καλοκαίρι του 2016 ο 81χρονος Τάκης συνάπτει με τον 49 χρονο Χάρη σύμφωνο συμβίωσης ως επισφράγισμα της 30χρονης συμβίωσης της κοινής τους ζωής. Ο Χάρης Τσιάρας από το Στόμιο Λάρισας , πρώην ΟΥΚάς είχε γνωρίσει μέσα στο μονάδα το Νίκο κι από τότε όλη η ζωή του συνδυάστηκε με το θρυλικό οίκο μόδας “Nikos Takis” που έχει ντύσει γυναίκες όπως η Λίζ Τέιλορ, η Τζάκη Ωνάση, η Λίντα Έβανς, η Μαρία Κάλλας, η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Στις 28 Δεκεμβρίου του 2018 ο Χάρης λαμβάνει από τον Τάκη εξώδικη πρόσκληση για συναινετική λύση του συμφώνου συμβίωσης υπογεγραμμένη από κάποιον δικηγόρο της Κοζάνης. Ο Χάρης επιδίωξε μάταια μια επικοινωνία με τον Τάκη. Στα τέλη Φεβρουαρίου του 2019 ο Χάρης παίρνει μια αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ο Τάκης ζητά από το δικαστήριο να διαταχθεί η αποχώρησή του από το διαμέρισμα της Αρδηττού , όπου συζούσαν και να εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία να ρυθμιστεί προσωρινά η παραχώρηση αποκλειστικά στον ίδιο ,καθώς και η προσωποκράτησή του για ένα έτος με ποινή 3.000 ευρώ.

Στις 20 Ιουνίου οι δυο τους βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο Τάκης Καραμπόζας μιλά για παράνομη ιδιοποίηση ποσού 16.800 ευρώ από την προσωπική του κάρτα ανάληψης, ενώ ο Χάρης για σκευωρία εις βάρος του με τη βοήθεια του Κ.Δ. και πλύση εγκεφάλου από τους συγγενείς του για να φύγει από τη μέση της περιουσίας.

Η δικαστική απόφαση πρόκειται να ανακοινωθεί μέσα στον Ιούλιο. Μπορεί άραγε οι σχέσεις που συνέδεσαν το όνομά τους με τη λάμψη της μόδας και συνδέθηκαν επί τρεις και πλέον δεκαετίας να εξομαλυνθούν;

Ελένη Καστάνη: Γιατί αποχώρησε από τη Μαρία Πενταγιώτισσα;