Ελένη Καστάνη: Γιατί αποχώρησε από τη Μαρία Πενταγιώτισσα;

Ελένη Καστάνη

"Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα βγει να μιλήσει και η ίδια..."

Και ξαφνικά, λίγο πριν την πρεμιέρα, η Ελένη Καστάνη αποχωρεί από την παράσταση Μαρία Πενταγιώτισσα και τελευταία στιγμή η Βίκυ Σταυροπούλου παίρνει τη θέση της. Τι ακριβώς συνέβη και η ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει, κανείς δεν έμαθε. Το πρωί της Δευτέρας, Στη φωλιά των Κου Κου, ο Αργύρης Αγγέλους έριξε λίγο φως…

«Η Ελένη Καστάνη προφανώς δεν ένιωθε καλά μέσα σε αυτό, δεν ήταν ευτυχισμένη. Αυτό που είπαμε στο τηλέφωνο, γιατί είχε την ευγένεια και τη γλυκύτητα να μας πάρει όλους τηλέφωνο και να μας ζητήσει συγγνώμη για την αναστάτωση που μας προκάλεσε, είχε συναίσθηση, δεν είναι ότι είναι αναίσθητη η γυναίκα. Η περιοδεία είναι πάρα πολύ δύσκολη και σημασία έχει ένας άνθρωπος να περνάει καλά και να είναι ευτυχισμένος. Από τη στιγμή που η Ελένη τώρα είναι καλύτερα, είμαστε κι εμείς χαρούμενοι γι’ αυτό.

Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα βγει να μιλήσει η ίδια, θεωρώ ότι είναι καλό να πάρει η ίδια την απόσταση και τον χρόνο και να βγει να πει πως ένιωθε αν θέλει. Εμείς, αυτό που αντιληφθήκαμε στην πρόβα… εγώ καταλάβαινα ότι δεν ένιωθε καλά μέσα σε αυτό, δεν περνούσε καλά», κατέληξε.

Ελένη Καστάνη: Έφυγε από τη Μαρία Πενταγιώτισσα λίγο πριν την πρεμιέρα!