Νέα βέλη πετάει ο Μπουγιούρης στην Ακρίτα

Βίντεο: "Η Έλενα δεν κατάλαβε τις ανάγκες μου".

Ξαναφέρνει στην επιφάνεια την κόντρα του με την σεναριογράφο των «Μυστικών της Εδέμ» ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Σε συνέντευξη που έδωσε κυπριακό κανάλι δεν έχασε την ευκαρία να εκφράσει για μια ακόμα φορά τα παράπονά του. Βέβαια, το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε σπεύσει να ζητήσει συγνώμη από την Έλενα Ακρίτα, κάτι που μας είχε κάνει να καταλάβουμε ότι το θέμα είχε τελειώσει. Με τις νέες του δηλώσεις, ο ίδιος φαίνεται πως ανοίγει έναν νέο κύκλο διαμάχης.

Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το σίριαλ μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου, καθώς υπήρχε δυσαρέσκεια από τις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις του. Ο ίδιος όμως είχε αφήσει να εννοηθεί πως για την απομάκρυνση του ευθύνεται η Έλενα Ακρίτα. Οι αντιδράσεις από το φανατικό κοινό της σειράς, που ζητούσε επίμονα την επιστροφή του Παναγιώτη Μπουγιούρη, ανάγκασαν την Έλενα Ακρίτα να δημοσιοποιήσει τα e-mail που είχαν ανταλλάξει, ώστε να γίνει γνωστό ότι ήταν απόφαση του ηθοποιού να φύγει και όχι της παραγωγής. Από τότε το κλίμα παρέμενε ψυχρό στις μεταξύ τους σχέσεις.

Ο ίδιος όμως, θέλοντας να ανοίξει και πάλι τις πόρτες της «Εδέμ» ζήτησε συγνώμη από την σεναριογράφο μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μήπως τελικά οι πόρτες δεν άνοιξαν και ο Παναγιώτης είναι πικραμένος; Αλλιώς, τι άλλο να υποθέσουμε μετά από τις τελευταίες δηλώσεις του που ακούσαμε…

«Έκανα το σφάλμα να ξεκινήσω αυτή τη δουλειά με πολύ πάθος, υπερβάλοντα ζήλο. Ήταν λάθος αυτό, δεν μπορούσα να δώσω κάτι άλλο. Αισθάνθηκα ότι ήθελα περισσότερη υποστήριξη, ντάντεμα, αγκαλιά. Μια πιο έντονη στήριξη!», δήλωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και συνέχισε λέγοντας για την Έλενα Ακρίτα: «Νομίζω ότι το λάθος της Έλενας ήταν ότι δεν κατάλαβε κάποιες δικές μου ανάγκες. Εγώ δεν έχω σε προσωπικό επίπεδο κάτι με την Έλενα».

…αλλά με ποιον έχεις Παναγιώτη μας;

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ζητάει συγνώμη από την Έλενα Ακρίτα

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης επέστρεψε στα «Μυστικά»

Κλειστές οι πόρτες της «Εδέμ» για τον Μπουγιούρη