ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Kλειστές οι πόρτες της “Εδέμ” για τον Μπουγιούρη

Βίντεο: Δηλώσεις του Π. Μπουγιούρη στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά"

Αποκλείεται να γυρίσει στα “Μυστικά της Εδέμ” ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, παρά τις έντονες φημολογίες που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα και που μιλούν για την επιστροφή του στο επιτυχημένο σίριαλ.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Zappit, η παραγωγή της εκπομπής δεν πρόκειται να δώσει καμία συνέχεια στα σενάρια επιστροφής, παρά τις δηλώσεις του ηθοποιού ότι “αν μου γίνει τέτοια πρόταση φυσικά και δεν πρόκειται να γυρίσω την πλάτη μου”. Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή “Μες στην καλή χαρά”:

Όλα είχαν ξεκινήσει την περασμένη άνοιξη, όταν ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έστειλε ένα e-mail στην Έλενα Ακρίτα, με το οποίο της ζητούσε να γνωρίζει τον όγκο εργασίας που θα έχει στον τρίτο κύκλο, ώστε να μπορέσει να προγραμματίσει και τις άλλες δουλειές του. Ήδη όμως οι σεναριογράφοι είχαν πιεστεί για να τον διευκολύνουν όταν πήγε στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση “Το άνθος του Κάκτου”. Επιπλέον, υπήρχε και προηγούμενη δυσαρέσκεια από τις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις του ηθοποιού.

Έτσι η συνεργασία τους έληξε και ο ηθοποιός βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε σήριαλ του κυπριακού σταθμού Sigma. Στο μεσοδιάστημα, επειδή υπήρξαν αντιδράσεις από το φανατικό κοινό της σειράς, που ζητούσε επίμονα την επιστροφή του ηθοποιού, η Έλενα Ακρίτα δημοσιοποίησε τα e-mail που είχαν ανταλλάξει, ώστε να γίνει γνωστό ότι ήταν απόφαση του ηθοποιού να φύγει και όχι της παραγωγής.

Το πρωί της Κυριακής, ωστόσο, ο Π. Μπουγιούρης βρέθηκε στην εκπομπή “Μες στην Καλή Χαρά”  και μιλώντας για την Έλενα Ακρίτα και τη δημοσιοποίηση των e-mails, είπε: “Αισθάνθηκα κάποια στιγμή ότι πήρε μερικά πράγματα στραβά. Αισθάνθηκε ότι ίσως εμένα ήταν άλλες οι προθέσεις μου αλλά δεν θέλω να συνεχιστούν παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν από τρίτους. Από πλευράς μου δεν υπήρξε καμία αιχμή”.

Ο ηθοποιός όμως έδωσε και τροφή για τα σενάρια επιστροφής του λέγοντας ότι: “Αν μου γίνει τέτοια πρόταση φυσικά και δεν πρόκειται να γυρίσω την πλάτη μου. Για να προλάβω και κάποιους κακοπροαίρετους που θα πουν ότι το μετάνιωσα, όχι δεν το μετάνιωσα, ήταν συνειδητή απόφαση και δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα. Και η Έλενα έκανε μικρά λάθη. Συνέβαλε στη μεγαλοποίηση του θέματος, δεν υπήρχε λόγος να δημοσιοποιήσει τα e-mails”.

Οι δηλώσεις του αυτές, στάθηκαν αφορμή για να μάθουμε από έγκυρές πηγές, ότι οι πόρτες της ‘Εδέμ” έκλεισαν οριστικά για τον Π. Μπουγιούρη.