Ν.Ράλλη στο MTV: «Θα έκανα παιδί εκτός γάμου»

Δείτε τι είπε

Η Νικολέτα μιλάει για πρώτη φορά με εξονυχιστικές λεπτομέρειες για το πώς βρέθηκε στην μεσημβρινή ζώνη του καναλιού της Κηφισιάς, αν συναντιέται με τη Χριστίνα Λαμπίρη, τι πιστεύει για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, πώς αισθάνεται απέναντι στον σπουδαίο δάσκαλο της δημοσιογραφίας Σταμάτη Μαλέλη, αλλά και ποιος τύπος άντρα την συγκινεί. Τέλος, η ανερχόμενη παρουσιάστρια κάνει δήλωση σοκ στον Γιώργο λέγοντας: «Θα έκανα παιδί εκτός γάμου!

Με κολακεύει να με αποκαλούν το νέο αστέρι του Star, μακάρι να διατηρηθεί αυτό και γενικώς… εις ανώτερα!

Κάποια στιγμή με κάλεσαν στο Star για μία πρόταση που είχαν για μένα και εγώ ρώτησα «γιατί εμένα;» και εκείνοι μου είπαν ότι με είχαν εντοπίσει στα «Σφηνάκια» που παίζονταν διαρκώς σε επανάληψη στον Alpha, αλλά και ως καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη. Η πλάκα είναι ότι όταν τελικά πήρα τη δουλειά στο STAR, μου έλεγαν «επιτέλους μία μελαχρινή κοπέλα!». Εγώ σκέφτηκα «μα είμαι στο STAR όχι στον ΑΝΤ1»! «

Για τον ανταγωνισμό με την Ελένη Μενεγάκη:

Όταν ανακοινώθηκε ότι η Μενεγάκη θα είναι απέναντί μου, δεν είπα «Ω θεέ μου! «Επειδή δεν έπαιζε ούτε η Σταματίνα τότε, είπα ωραία δεν θα είμαστε μόνοι μας. Όταν βέβαια έχεις απέναντι σου την Ελένη τα πράγματα δεν είναι εύκολα, μιλάμε για μία γυναίκα που  κάνει τηλεόραση 17 χρόνια και εγώ τότε ήμουν μόνο μία εβδομάδα στον αέρα. Δεν είναι σκοπός μου να πάρω το κοινό της Ελένης, αλλά να καλύψω άλλα γούστα.

«Για τον Σταμάτη Μαλέλη:

Ο κύριος Μαλέλης είναι ο άνθρωπος που με μία πρόταση θα καταλάβεις τι θέλει ακριβώς από εσένα. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να εμπιστεύομαι τυφλά αλλά και να φοβάμαι τόσο πολύ έναν άνθρωπο! Εκπέμπει κύρος, ασφάλεια και εμπνέει σεβασμό! Μπροστά του νιώθω σαν μαθήτρια με τον καθηγητή σε σχολείο! «

Πώς είναι οι σχέσεις της με τη Χριστίνα Λαμπίρη;

Δεν τη συναντάω σχεδόν καθόλου γιατί είναι αλλού το γραφείο της… Έχω πολύ καιρό να τη δώ στους διαδρόμους… Είμαστε μια χαρά. Εξαρχής άλλωστε η συμφωνία ήταν ότι θα περάσω τη δική μου προσωπικότητα στην καινούργια εκπομπή. Δεν είναι η ίδια εκπομπή με πέρσι.

Τι στυλ άντρα προτιμάει η Νικολέτα;

Δεν μου αρέσουν γενικά οι μεγάλοι άντρες, θέλω ο άντρας να είναι στην ηλικία μου για να έχουμε τα ίδια γούστα. Άσε που οι άντρες δεν με φλερτάρουν σχεδόν καθόλου! Αναγνωρισιμότητα υπάρχει, αν και δεν τη ζω πολύ γιατί είμαι άνθρωπος του σπιτιού. Παίρνω κάτι email περίεργα, αν και γενικά θα έλεγα ότι αν κάποιος δίσταζε μια φορά να με πλησιάσει πριν, τώρα διστάζει χίλιες! Εγώ πάντως δεν θέλω πολλά πράγματα. Απλά! Με ενδιαφέρει να προσέχει τον εαυτό του, όποια κι αν είναι η εμφάνισή του! Πολύ σημαντικό πράγμα είναι η μυρωδιά! Θέλω να με προσέχει, να νιώθω ασφάλεια. Για μένα παίζει ρόλο πολύ η θερμοκρασία…όταν με παίρνει αγκαλιά να χάνομαι! Θέλω να έχει μεγάλη αγκαλιά και μεγάλες πλάτες. Έχω ερωτευτεί πραγματικά, πριν από περίπου 6 χρόνια! Κράτησε πολύ αλλά δεν διήρκεσε. Τελείωσε λόγω της ηλικίας. Ή έπρεπε να παντρευτούμε ή να χωρίσουμε!

Φυσικά και θα έκανα παιδί εκτός γάμου, γιατί είμαι κατά του να ρίξω ένα μωρό. Γι’αυτό το λόγο προσέχουμε για να έχουμε. Γιαυτό δεν είμαι γυναίκα της μιας βραδιάς! Θέλω όλα να προκύψουν παραδοσιακά, πρώτα γάμος και μετά παιδιά.

Τι πιστεύει για το κουτσομπολιό;

Δεν θεωρώ το κουτσομπολιό κακό πράγμα. Όλοι το κάνουμε! Δεν θέλω να αλλάξει κάτι στη μεσημεριανή ζώνη, ο κόσμος μπορεί να μην το ζει και θέλει να το ζήσει μέσα από την τηλεόραση! Αν μπορέσουν να ασχοληθούν με την δική μου προσωπική ζωή, ας το κάνουν! Ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα, που νιώθω ότι πρέπει να δουλεύουμε σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής. Θέλουμε να δείχνουμε ηθοποιούς, τραγουδιστές, γιατί ο κόσμος δεν μπορεί πλέον να επισκέπτεται θέατρα και μουσικές σκηνές.

Δεν είχα στο μυαλό μου να γίνω παρουσιάστρια.

Ως παιδί ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας ή δικαστής, να βγάλω λεφτά, να ανοίξω θέατρο και να ανεβάζω τις παραστάσεις που θέλω. Την ηθοποιία δεν την ξεχνώ ποτέ. Είναι στόχος, δεν είναι όνειρο απλά.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Σαμπάνης στο MTV: «Με την Πατρίτσια δεν στήσαμε τη σχέση, έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε»

Η Μενούνος ανακρίνει τον Σατσίδη

Χολίδης : «Η Δούκισσα είναι το κορίτσι μου»

Ο Γιώργος Σατσίδης απαντά για την κόντρα Μαγγίρα-Μανωλίδου!

Η Καλομοίρα μιλάει για το XFACTOR με παιδιά και για το πρωινό του ΑΝΤ1

Φερεντίνος: «Μπορεί να αναγκαστώ να ξυπνάω νωρίς»

Ο Αντώνης Κανάκης στο MTV

Η Νικολέτα Ράλλη έκανε γυμναστική στα 4

Τι φάρσα έκανε ο Φώτης στη Νικολέτα;