Η Καλομοίρα μιλά για το X Factor με παιδιά και το πρωινό του ΑΝΤ1

Διαβάστε: τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια στο Γιώργο Σατσίδη.

Το όνομα του Χρήστου Φερεντίνου μάλιστα είναι αυτό που ακούγεται πιο έντονα ότι θα αναλάβει το πρωινάδικο στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ωστόσο, πολλά είναι και τα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι θα βρίσκονται δίπλα του. Θωρείται μάλιστα σίγουρο πως αν ο ΑΝΤ1 πραγματοποιήσει το σενάριο αυτό, δίπλα στο Φερεντίνο θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη ενώ τις τελευταίες μέρες πηγές από το κανάλι αναφέρουν και το Σάββα Πούμπουρα. Ένα άλλο όνομα που ακούγεται όμως είναι της Καλομοίρας. Άλλωστε η νεαρή τραγουδίστρια διαθέτει ένα προσόν που είναι κατάλληλο για το ξεκίνημα της μέρας: το χαμόγελό της.

Η Καλομοίρα είναι αυτό που λέμε «η χαρά της ζωής». Κι αυτό δεν χρειάζεται να την συναντήσεις για να το καταλάβεις! Ποια είναι όμως, η δική της άποψη; Θα ήθελε να συμμετέχει στην πρωινή εκπομπή;

Η Καλομοίρα έδωσε συνέντευξη στο Γιώργο Σατσίδη για την εκπομπή του «Take 20» στο MTV και απάντησε σε όλα τα ερωτήματά του. Ακόμα και όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε για το αν θα έκανε πρωινή εκπομπή η Καλομοίρα είπε πως «ναι, θα έκανα και πρωινή εκπομπή αν είχα καλό παρτενέρ. Πλέον έχω περισσότερα να πω, έχω ωριμάσει σε σχέση με το παρελθόν. Από μικρή διάβαζα βιβλία και σκεφτόμουν συνεχώς ότι ήθελα να γίνω καλλιτέχνης. Πλέον σκέφτομαι ότι η ζωή είναι μικρή και επειδή στο σπίτι είχαμε πολλούς τσακωμούς και δεν μου άρεσε καθόλου, έχω επιλέξει να χαμογελάω συνεχώς».

Ειλικρινής όμως είναι η νεαρή τραγουδίστρια και στο ότι ο ΑΝΤ1 σκέφτεται για την επόμενη σεζόν να κάνει ένα talent show που μικρά παιδιά θα διαγωνίζονται στο τραγούδι, κάτι δηλαδή σαν το «X Factor» αλλά με παιδιά. Η Καλομοίρα αποκαλύπτει πως τα σενάρια αυτά ισχύουν και μάλιστα δηλώνει στο Γιώργο Σατσίδη πως «έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, υπάρχουν ιδέες αλλά θα δούμε. Οι φήμες που με θέλουν σε ένα talent show με παιδάκια στον ΑΝΤ1 μου αρέσουν πολύ. Με τον ΑΝΤ1 νιώθω πιο κοντά, εκεί ξεκίνησα. Δεν μου έχουν κάνει κανονική πρόταση αλλά το βλέπουμε. Αν κάτσει θα πηγαινοέρχομαι».

Η Καλομοίρα όμως, μιλά στην εκπομπή και για την προσωπική της ζωή και για το σύζυγό της, δηλώνοντας ότι είναι ο «φύλακας άγγελός» της. Μία πολύ ωραία συνέντευξη από τη γλυκύτατη Καλομοίρα που μπορείτε να παρακολουθήσετε σήμερα το βράδυ στις 21:00 από το MTV στην εκπομπή «Take 20» που παρουσιάζει ο Γιώργος Σατσίδης.

Γρηγόρης Μελάς