Μπρούσκο vs Όνειρο ήταν:Ποιο κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης

Πόσες μονάδες διαφορά είχαν μεταξύ τους οι δυο αγαπημένες ελληνοκυπριακές σειρές; ΄

Αντ1 και Mega, έχουν επιλέξει για φέτος δυο ελληνοκυπριακές σειρές για την απογευματινή ζώνη 19:00-20:00. Το Μπρούσκο του Αντ1, που φέτος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά , πέρσι κατάφερε να έρθει πρώτο στη μάχη της τηλεθέασης και να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Φέτος και το Mega , επέλεξε ελληνοκυπριακή σειρά για την συγκεκριμένη ζώνη και έτσι έβγαλε στον τηλεοπτικό αέρα το Όνειρο ήταν,π ου ξεκίνησε στα τέλη Αυγούστου και μέχρι την περασμένη Παρασκευή σημείωνε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Από τη Δευτέρα , οι δυο σειρές ξεκίνησαν να παίζουν “απέναντι” με αποτέλεσμα , να υπάρξουν αλλαγές στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, χθες, το Μπρούσκο κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης, με μεγάλη διαφορά αφού ο μέσος όρος στα γενικά ήταν 25,1%, ενώ στο δυναμικό- νεανικό κοινό ο μέσος όρος ήταν 23%.

Το Όνειρο ήταν , είχε σαφώς χαμηλότερα νούμερα αφού στο σύνολο σημείωσε 15,8%, ενώ στο δυναμικό κοινό ο μέσος όρος ήταν 17%.

Όπως βλέπουμε η διαφορά μεταξύ των δυο σειρών, για χθες , είναι περίπου δέκα μονάδες στα γενικά , πράγμα που δείχνει, ότι το Μπρούσκο, επανήλθε δυναμικά.

Φυσικά,ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για νικητή της ζώνης, στους πίνακες τηλεθέασης, καθώς η τηλεμαχία μόλις άρχισε

Παυλίνα Ντάσιου

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων 

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης