«Μου έλεγαν δεν είναι η ώρα μου κι ας είχα επιτυχία… – Την πάτησα»

Πικράθηκα πολύ με κάποιους ανθρώπους όταν κοντά στο 2004...

Ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε στην Σοφία Χουντάση και το Πρώτο Θέμα για τις σκληρές κριτικές που έχουν ακουστεί για το σόου του MEGA J2US και με αφορμή το δικό του comeback, για την απουσία του από τη δισκογραφία και τα media.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι κάνεις ένα comeback και πόσο μακριά από την ιδιοσυγκρασία σου είναι αυτή η συμμετοχή; (στο J2US)
Είναι σίγουρα ένα comeback και ας μη γελιόμαστε, το παιχνίδι μας βάζει στην επικαιρότητα όλη τη βδομάδα. Η τηλεόραση είναι πολύ μακριά από την ιδιοσυγκρασία μου, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα. Ίσως να βρίσκομαι σε μια φάση της ζωής μου όπου θέλω να περάσω καλά γιατί για κάποιο διάστημα δεν ήμουν καλά.



Μήπως τελικά σου έκανε κακό η αποχή από τα media και απ'ολο το παιχνίδι του lifestyle;
Οπωσδήποτε μου έκανε κακό. Καλώς ή κακώς, αν δεν δίνεις συνεντεύξεις και δεν βγαίνεις στην τηλεόραση και στα ραδιόφωνα, ο κόσμος σε ξεχνά. Έχω να κάνω αρκετά χρόνια δισκογραφία και γενικώς απείχα.

Για ποιον λόγο;
Γιατί πικράθηκα πολύ με κάποιους ανθρώπους όταν κοντά στο 2004 με έβαλαν σ'ενα συρτάρι. Απογοητεύτηκα πολύ και πήρα την απόφαση να βγάζω τα προς το ζην για την οικογένεια μου απέχοντας από την επιθυμία να κάνω δίσκο.Αυτοί οι άνθρωποι μου έκοψαν τα φτερά με μεγάλα λόγια. Έκανα ό,τι μου έλεγαν γιατί θεωρούσα πως, αφού το λένε αυτοί θα έχουν δίκιο. Μου έλεγαν ότι δεν είναι η ώρα μου και ας είχα επιτυχία, ότι θα κάναμε δουλειά όταν έπρεπε, κι εγώ τους πίστευα χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Την πάτησα. Αλλά τώρα ποια ο Στέλιος άλλαξε και κοιτάζει μπροστά.

Ποια ήταν τα λάθη που έκανες τότε;
Το ότι δεν άκουσα τους ανθρώπους που ήθελαν το καλό μου, όπως τον αδελφό μου Άγγελο.Μετά τη μεγάλη επιτυχία με τον Μάριο Τόκα, το 1998, θα έπρεπε να κάνω πάλι μαζί του δουλειά, αλλά δεν τον άκουσα. Για κάποιους λόγους η εταιρεία μου τότε έλεγε ότι έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό. Στα 23 μου χρόνια, το μυαλό μου ήταν στον Παναθηναϊκό, στα φιλαράκια μου και στις γκόμενες. Η επιτυχία ήρθε σε μικρή ηλικία και δεν είχα το μυαλό και την εμπειρία να τη διαχειριστώ σωστά. Τη θεώρησα αναμενόμενη γιατί για εμένα το τραγούδι ήταν η ψυχή μου. Εκεί έγινε το λάθος. Επίσης, δεν άκουσα έναν μεγάλο επιχειρηματία που ήθελε να ασχοληθεί μαζί μου. Όλα αυτά τα χρόναι είμαι μόνος μου. Στην αρχή της καριέρας μου, που είχα μεγάλη επιτυχία έκανα λάθος επιλογές. Μετά το πουλάκι πέταξε; Μπορεί. Αυτά τα χρόνια που ήμουν χαμένος δισκογραφικά έκανα εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε ακόμα:

Στέλιος Διονυσίου: «Η αλήθεια είναι ότι το παρατεταμένο γέλιο της Ρούλας…»