Στέλιος Διονυσίου: «Η αλήθεια είναι ότι το παρατεταμένο γέλιο της Ρούλας…»

«Έχω ενοχληθεί πολύ με το κράξιμο...»

Ο Στέλιος Διονυσίου, κάνοντας το δικό του comeback μέσα από το J2US μίλησε στο Πρώτο Θέμα και τη Σοφία Χουντάση για τα σχόλια που έχουν ακουστεί για το σόου αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τους κρίνουν κάθε Τετάρτη ο Γιώργος Θεοφάνους, η Ρούλα Κορομηλά και ο Δημήτρης Αρβανίτης…

Θα ήθελα να ξεκινήσουμε από όλα τα αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί για το J2USσε επίπεδο παραγωγής. Θεωρείς ότι συμμετέχεις σε ένα κακό σόου;

Στα δύο πρώτα live είχαμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τον ήχο. Πολλοί δεν άκουγαν τη μουσική και μη γνωρίζοντας που να πατήσουν, ξέφευγαν τονικά. Αλλά τα πράγματα βελτιώνονται. ΑΥτό που ενοχλεί είναι η χολή και η κακία που βγάζουν κάποιοι για το σόου. Αν είναι μάγκες και αν το θεωρούνε εύκολο, ας έρθουν να το κάνουν αυτοί. Ναι, έχω ενοχληθεί πολύ με το κράξιμο διότι σε καμία περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με ένα κακό σόου. Σίγουρα υπήρξαν κάποια θέματα, όπως με τον ήχο και τον φωτισμό, για τα οποία δεν ευθυνόμασταν εμείς. Πατήσαμε πόδι και διορθώθηκαν. Είναι ένα παιχνίδι, όχι το τέλος του κόσμου. Ένα παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο οποίο θα τα δούμε και θα τα ακούσουμε όλα.

Θεωρείς ότι ήταν υπερβολικό το tweet που ανέβασε ο Χάρης Βαρθακούρης για τη Ρούλα Κορομηλά;
Ο Χάρης είναι παρορμητικός. Μπορεί στα νεύρα του να πει το χειρότερο και να σε προσβάλει, αλλά μετά από λίγο το μετανιώνει και το διορθώνει. Η αλήθεια είναι ότι το παρατεταμένο γέλιο της Ρούλας ήταν λίγο ενοχλητικό, αλλά αυτά συμβαίνουν.

Εσύ πως βλέπεις τη συμμετοχή μιας μανικιουρίστας σε τέτοιο σόου;
Μήπως τα βλέπουμε πολύ σοβαρά τα πράγματα στην ψυχαγωγία; Η Τέτα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, ο κόσμος τη γνωρίζει από τις πρωινές εκπομπές, την αγαπάει, έχει αποδοχή και πέραση.

Πως βλέπεις την επιτροπή;
Ο Γιώργος Θεοφάνους κάποιες φορές είναι σκληρός, όπως στο πρώτο live, με το άκομψο σχόλιο του για τη Στέλλα Καλλή, ότι ο μαθητής της, δηλαδή ο Μάρκος Σεφερλής είναι καλύτερος από τη δασκάλα. Η Ρούλα Κορομηλά είναι αγαπημένη και μας εμψυχώνει όλους, ενώ ο Δημήτρης Αρβανίτης έχει σωστές απόψεις και μια οπτική που μας βοηθάει πολύ.

Διαβάστε ακόμα:

Βαρθακούρης κατά Κορομηλά: «Αν γελάει δυνατά και δεν με σέβεται, την κάνω»!

Χάρης Βαρθακούρης:«Οφείλει να ακούει όχι να γελάει, είναι θέμα σεβασμού»!