Mega: Οι ταινίες της Μ. Παρασκευής

Τι θα δούμε σήμερα!

«Ανακαλύπτοντας τον Φόρεστερ» στις 06:00
Μια ασυνήθιστα δυνατή σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν μοναχικό συγγραφέα και έναν γεμάτο αυτοπεποίθηση έφηβο. Μια συγκινητική ιστορία με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο Σον Κόνερι

«Τα φτερουγίσματα» στις 09:00
Μια ταινία που πραγματεύεται τις σχέσεις γονέων και παιδιών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Έριν Μπρόκοβιτς» στις 11:15
Ακόμη μια αληθινή ιστορία. Η Τζούλια Ρόμπερτς υποδύεται τη δις διαζευγμένη μητέρα τριών μικρών παιδιών που αψηφά τις τρικλοποδιές και τα βάζει με μια μεγάλη εταιρεία. Τελικά κερδίζει το 'Οσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, η Τζούλια. Η ταινία ήταν υποψήφια για 'Οσκαρ καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, Β’ ανδρικού ρόλου ('Αλμπερτ Φίνεϊ) και πρωτότυπου σεναρίου.

«Το κορίτσι μου» στις 14:50
Ταινία με ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια για soundtrack. Πρωταγωνίστρια η Βάντα, ένα αγοροκόριτσο που ζει με τον πατέρα της τον νεκροθάφτη, έχει καψούρα για τον δάσκαλό της, χάνει τον κολλητό της από άδικη επίθεση μελισσών, αντιπαθεί τη νέα φιλενάδα του μπαμπά και δεν έχει καταλάβει ότι έχει ξεκινήσει το μακρύ και δύσκολο δρόμο προς την ενηλικίωση.

«Βαραββάς» στις 17:00
Εξαιρετική βιβλική υπερπαραγωγή με εκπληκτικές σκηνές όπως αυτή της πάλης των μονομάχων στο Κολοσσαίο. Ο Άντονι Κουίν σε αξεπέραστη ερμηνεία ως ο ληστής που την γλιτώνει.

«Επτά ζωές» στις 21:00
Ο Θεός έπλασε τον κόσμο και ο πλούσιος και ευτυχισμένος Μπεν Τόμας, κατέστρεψε τον δικό του σε επτά δευτερόλεπτα. Έτσι, επιλέγει επτά άγνωστους ανθρώπους και προσπαθεί να βελτιώσει δραστικά τη ζωή τους για να εξιλεωθεί.