«Μας κρέμασε ο Ψάλτης»

«Λυπούμαστε για την όλη συμπεριφορά του εν λόγω ηθοποιού...»

Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες ηθοποιοί και παρουσιαστές, μετά από επιτυχίες στη χώρα μας ανοίγουν τα φτερά τους για την Κύπρο. Κάτι τέτοιο συνέβει και στη περίπτωση του Στάθη Ψάλτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, υπεύθυνοι μεγάλης εταιρεία παραγωγής της Κύπρου, σκεφτόνταν εδώ και καιρό να υλοποιήσουν μια πρωτοποριακή τηλεοπτική πρόταση. Ψάχνοντας για το κάστ οι υπευθυνοι κατέληξαν στον γνωστό ηθοποιό Στάθη Ψάλτη.

Επικοινώνησαν μαζί του πριν 15 μέρες, ενημερώνοντας τον για το κόνσεπτ της εκπομπής. Ο ηθοποιός ενθουσιάστηκε με την πρόταση και χθες ήταν έτοιμος να πάει στο νησί, προκειμένου να γυρίσουν τον πιλότο. Οι υπεύθυνοι μάλιστα σεβάστηκαν τις απαιτήσεις του ηθοποιού και δέχτηκαν να διαθέσουν ακόμα ένα εισιτήριο, ώστε μαζί με τον ηθοποιό να ακολουθήσει και η σύζυγός του Χριστίνα. Όπως επίσης δέχτηκαν να τον φιλοξενήσουν 2 μέρες νωρίτερα έτσι ώστε να εγκλιματιστεί μέχρι τη μέρα του ραντεβού.

Και ενώ όλα ήταν έτοιμα και τακτοποιημένα για την άφιξη του ηθοποιού, μόλις 3 ώρες πριν την πτήση του , έστειλε ένα μήνυμα στους επικεφαλής της παραγωγής, με το οποίο τους ανακοίνωνε πως λόγω πολλών υποχρεώσεων στην Αθήνα , δε θα μπορούσε να ταξιδέψει στην Κύπρο. «Ναι, είναι αλήθεια. Ενώ μιλήσαμε μαζί του χθες (Κυριακή) πολύ αργά το βράδυ στις 2 μέχρι τις 8:30 το πρωί… Λυπούμαστε για την όλη  συμπεριφορά του εν λόγω ηθοποιού, δήλωσε σε κυπριακή ιστοσελίδα ο διευθυντής της εταιρείας παραγωγής.

Όσο για το αν θα κινήθουν νομικά απάντησε πως: «Η παραγωγή θα διαφυλάξει τα όποια δικαιώματα της. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.»

Διαβάστε ακόμα:

Στάθης Ψάλτης: Βρίσκομαι κι εγώ σε οικονομικό αδιέξοδο

Ψάλτης: Έδινα στην κόρη μου νερό και ζάχαρη αντί για γάλα. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα…

Σταμάτης Γαρδέλης: Με το Στάθη Ψάλτη δε μιλάμε

Στάθης Ψάλτης: Έμεινα παράλυτος – Με έσωσε ο γιατρός μου