Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Στο Ιράν με είδε χωρίς το μαντήλι και έπαθε σοκ»

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

"Άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά" τόνισε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Παγιδευμένοι, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου τη νύχτα της Τετάρτης. Η γοητευτική ηθοποιός περιέγραψε την εμπειρία που η ίδια βίωσε στο Ιράν όταν και έζησε για μικρό διάστημα εκεί για τις ανάγκες γυρισμάτων.

Ειδικότερα, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ εξομολογήθηκε πως «είναι ίσως ο πιο φιλόξενος λαός που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είναι όλοι πολύ ανοιχτοί, πολύ δοτικοί, ευγενείς. Έχουν πολύ ενδιαφέρον να μάθουν για μας, για την Ελλάδα και έχουμε πάρα πολλά κοινά. Από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα. Συμπεριφορές, λέξεις καθημερινές που δεν γνωρίζουμε ότι είναι Περσικές…. Ο λαός ως λαός δεν είναι αυτή η καταπίεση που βλέπουμε και που ακούμε και που συμβαίνουν».

«Οι γυναίκες οι ίδιες είναι πολύ δυνατές, πολύ δυνατοί χαρακτήρες, τρομερά σπουδαγμένες και μορφωμένες. μετράει ο λόγος τους στην οικογένεια τους και παίρνουν θέσεις στον περίγυρο όσο μπορούν. Αλλά και πάλι υπάρχουν πάρα πολλοί περιορισμοί».

«Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων πήγα στην τουαλέτα και ήμουν στο νιπτήρα, έπλενα τα χέρια μου και είχα βγάλει για λίγο το μαντήλι μου. Ένα μικρό κοριτσάκι μπήκε στην τουαλέτα και έπαθε σοκ που με είδε χωρίς το μαντήλι! Άρχισε να μου μιλάει αλλά ακόμα δεν είχα εξικοιωθεί με την γλώσσα και δεν καταλάβαινα. τι μου έλεγε. Άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά για να μου δείξει ότι πρέπει να βάλω το μαντήλι μου» πρόσθεσε, επίσης, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.