Μάρθα Καραγιάννη: Δε μπορεί η τηλεόραση να δημιουργήσει σταρ

Διαβάστε τι είπε στην τελευταία της συνέντευξη

Σε συνέντευξή της στην Espresso, λέει πως κατάλαβε ότι ήταν όμορφη πολύ μετά τις ταινίες της. Για την ακρίβεια λέει ότι το συνειδητοποίησε τώρα που μεγάλωσε και τις παρακολουθεί.

Παραδέχεται ωστόσο ότι ένιωθε πως ξεχώριζε από το σύνολο. «Ναι, αυτό το ψώνιο το είχα. Ήμουν μία και νόμιζα ότι είμαι δέκα. Τη λέω την αμαρτία μου. Πίστευα πολύ σε μένα».

Για το αν προτιμάει το θέατρο ή τον κινηματογράφο, η ίδια λέει πως «ο ένας είναι ο άντρας σου, ο άλλος, ο γκόμενός σου. Δεν τα ξεχωρίζω. Μου αρέσουν και τα δύο είδη, καθώς και η τηλεόραση. Ο κινηματογράφος με αγάπησε και ήμουν πολύ τυχερή που βρέθηκε μπροστά μου ο Γιάννης Δαλιανίδης που αναγνώρισε το κωμικό ταλέντο μου. Ηταν πολύ δύσκολο μια ωραία κοπέλα με ένα ωραίο κορμί να φορέσει το μπικίνι, να τραγουδήσει και να πει τα κωμικά πολύ ωραία. Πάρα πολύ δύσκολο. Δύσκολο να το σκεφτεί κανείς και ο Γιάννης το σκέφτηκε. Εκείνος με είδε ως σκηνοθέτης και με «γραδάρισε» σωστά. Μου άνοιξε την καριέρα. Και μόνο γι’ αυτό του το χρωστάω, καλή ώρα εκεί που είναι»

Ωστόσο για την τηλεόραση, διευκρινίζει:

«Ο κινηματογράφος και το σταριλίκι δεν υπάρχει σήμερα. Δε μπορεί η τηλεόραση να δημιουργήσει σταρ. Κάνει ανθρώπους γνωστούς αλλά μέχρις εκεί»…

Διαβάστε ακόμα:

O τηλεοπτικός Frasier έγινε ξανά μπαμπάς στα 57 του