Μάρκος Σεφερλής: Δεν πίστευα ότι θα πέσει σε τέτοιο σφάλμα ο Πέτρος Κωστόπουλος

«Μου έστελνε κατά τη διάρκεια της παράστασης μηνύματα...»

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην «Μία» για την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μετά από δημοσιεύσεις στο site του Πέτρου Κωστόπουλου και δηλώσεις του τελευταίου σχετικά με το γεγονός.

«Όταν δεν υπάρχει ειλικρίνεια το ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι κάποια στιγμή προδιδόμαστε. Η αλήθεια λάμπει, αργά ή γρήγορα και ό,τι είναι να βγει στον αέρα, βγαίνει. Το είπα και πριν φύγουμε για την Κύπρο. Αλλά είπα ότι ο κόσμος ακούει, βλέπει, μαθαίνει και ξέρει να κρίνει, χωρίς να ξέρει τι θα συμβεί. Εγώ τον εκτιμάω τον Πέτρο Κωστόπουλο, βέβαια δεν πίστευα ποτέ ότι θα πέσει σε σφάλμα τέτοιο ώστε όλα αυτά τα κολακευτικά σχόλια που έλεγε για μένα στις εκπομπές του, τα ρεπορτάζ, οι συνεντεύξεις που έκανε στα περιοδικά του με τον τίτλο «Το φαινόμενο Σεφερλής» και δεν ήταν μία φορά, ήταν δύο συγκεκριμένα με τον ίδιο τίτλο, σε δύο χρόνια, δύο συνεντεύξεις με τον ίδιο τίτλο, παρέμενα φαινόμενο για εκείνον.

Δεν περίμενα να γράφει εκείνος όλα αυτά που γράφτηκαν, αποδείχτηκε ότι κατ’ εντολήν του ιδιού γράφτηκε, βέβαια ο Τάσος Θεοδωρόπουλος ήταν ο ένας από τους δύο που είχε κάνει τη συνέντευξη με τίτλο «το φαινόμενο Σεφερλής», όχι μόνο μου είχε πάρει τη συνέντευξη αυτή την καταπληκτική, είχε δει και την παράσταση εκείνη την χρονιά που μου πήρε την συνέντευξη και μου έστελνε κατά τη διάρκεια της παράστασης μηνύματα «είμαι θαυμαστής σου», «αυτό που ζω εδώ μέσα δεν το πιστεύω». Τα έχω τα μηνύματα αυτά, εγώ μιλάω με ντοκουμέντα, με αποδείξεις, οπότε δεν περίμενα αυτός ο άνθρωπος με όλα αυτά τα κολακευτικά σχόλια που έγραψε για μένα και στη συνέντευξη και στα μηνύματα να δεχτεί να γράψει έστω και κατ’ εντολή του Πέτρου Κωστόπουλου όλα αυτά που έγραψε.»

«Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος και με τον τρόπο που μίλησε, με αυτά που έγραψε βλέπουμε ότι δεν είναι μόνο μια ελευθερία κίνησης, υπάρχει μια σχέση πολύ προσωπική μεταξύ τους και από το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε και ο Τάσος βλέπουμε και περι ποιας ηθικής μιλάνε, γιατί είπαν ότι δεν είναι στην ηθική τους να γράφουν και να μην υπογράφουν. Το ποιος είναι ηθικός και ποιος όχι τόσα χρόνια σε αυτή τη showbiz ο κόσμος το έχει καταλάβει χρόνια νομίζω. Ξέρει ποιος είναι ο καθένας μας, οπότε ό,τι και να πούμε περισσεύει. Εγώ δεν πήγα να διεκδικήσω μία θέση που είχε κάποιος άλλος με δόλιο τρόπο.

Εγώ μάλιστα όταν μου έγινε η πρόταση ρώτησα «με τον Πέτρο Κωστόπουλο τι γίνεται;»εγώ σέβομαι εκτιμώ κάποιους ανθρώπους και τις κινήσεις τους και δε θέλω να βγω πουθενά λάθος. Μου ξεκαθάρισαν πως ο ίδιος δε θέλει να συνεχίσει το πρωινό, μάλιστα είχε πει και τους λόγους, οπότε η θέση είχε χηρέψει έτσι κι αλλιώς και έτσι αποδέχτηκα και την πρόταση. Άρα δεν καταλαβαίνω γιατί όλη αυτή η επίθεση, από όποιον και να έγινε, από τον Πέτρο Κωστόπουλο, ή κατ’εντολήν του, από κάποιον δημοσιογράφο που έγραφε στο ιντερνέτικό του περιοδικό, για ποιον λόγο έγινε στο πρόσωπο μου όλη αυτή η επίθεση τη στιγμή που δεν είχαμε να χωρίσουμε τίποτα.

Εγώ δε θα πάρω ποτέ τον Πέτρο Κωστόπουλο. Δεν το έχω κάνει και σε πολλούς άλλους ανθιρώπους που έχουν γράψει πολύ αρνητικά σχόλια για μένα. Εκείνος πιστεύω δε θα με πάρει ποτέ και για ποιο λόγο; Να με πάρει να μου πει αυτά που έχει δηλώσει δημόσια; Ο καθένας από εμάς νομίζω καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε στο τηλέφωνο»

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Κωστόπουλος: «Δεν έγραψα εγώ για τον Σεφερλή και την Τσαβαλιά»
 
Η «επίθεση» του Πέτρου Κωστόπουλου στον Μάρκο Σεφερλή

Έλενα Τσαβαλιά: «Θα έβαζα ένα μεγάλο ερωτηματικό δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο»