Έλενα Τσαβαλιά: «Θα έβαζα ένα μεγάλο ερωτηματικό δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο»

«Είδα την πρεμιέρα των Λιάγκα-Σκορδά. Μου φάνηκε βασισμένο στη γνωστή συνταγή και...»
Η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε στους δημοσιογράφους για όλα όσα έχουν συζητηθεί το τελευταίο διάστημα για την πρωινή εκπομπή που ετοιμάζει ο Μάρκος Σεφερλής για το MEGA.

Τα κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο site του Πέτρου Κωστόπουλου

«Νομίζω ότι ο χρόνος και ο τρόπος που επέλεξε ο κύριος Θεοδωρόπουλος να υπογράψει τελικά το κείμενό του, καθώς και ότι άλλο ανέβασε, κατέβασε, ξανανέβασε με άλλο ύφος, με άλλο τόνο, με άλλο περιεχόμενο, τα λέει όλα. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να προσθέσω ούτε μία λέξη. Δεν κρίνω αυτό που έκανε».

Η έντονη κριτική που έχουν δεχτεί

«Εγώ βλέπω ανθρώπους να ασχολούνται μαζί μας. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολούνται μαζί μας, πριν καλά-καλά ξεκινήσουμε, ελπίζουμε να ασχοληθούν το ίδιο και αφού ξεκινήσουμε».

Το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Δεν με φοβίζει τίποτα. Εμείς έχουμε μάθει να υπάρχουμε έτσι και στο θέατρο. Ο καθένας έχει ένα τρόπο να παρουσιάζει το προϊόν του, αν ο δικός μας αρέσει θα έχει επιτυχία. Είδα την πρεμιέρα τους. Μου φάνηκε βασισμένο στη γνωστή συνταγή και δικαίως γιατί συνταγή που σου έχει κάνει επιτυχία δεν την αλλάζεις. Βέβαια, ομολογώ ότι είδα και κάποια καινούργια, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, στοιχεία που δίνουν την απάντηση στην ερώτηση «μα πώς ένας ηθοποιός -και συγκεκριμένα ο Σεφερλής- μπορεί να κάνει συνέντευξη». Κατά τον ίδιο τρόπο λοιπόν που ένας δημοσιογράφος και δύο και τρεις και τέσσερις μπορούν να χορεύουν, να τραγουδούν με ζωντανή ορχήστρα στο πλατό και να υποδύονται ρόλους, να κάνουν δηλαδή θέατρο». 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος

Θα χρησιμοποιούσα δύο σημεία στίξης. Θα έβαζα ένα μεγάλο θαυμαστικό για την οξύτητα της σκέψης και του λόγου του Πέτρου Κωστόπουλου και δίπλα σε αυτό ένα ακόμα πιο μεγάλο ερωτηματικό

//www.youtube.com/embed/C7BvPSa1JGc

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Κωστόπουλος: «Δεν έγραψα εγώ για τον Σεφερλή και την Τσαβαλιά»

Ο Άρης Καβατζίκης αποκαλύπτει: «Αποχώρησα από την εκπομπή του Κωστόπουλου γιατί…»

Μάρκος Σεφερλής: «Το μόνο που έχω κρατήσει από τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι τα…»

Η απάντηση της Έλενας Τσαβαλιά στον Πέτρο Κωστόπουλο

Η «επίθεση» του Πέτρου Κωστόπουλου στον Μάρκο Σεφερλή

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έτσι έζησα το Πρωινό mou»