Μ. Ορφανού: “Το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω φύλο. Δεν έβλαψα ποτέ κανέναν”

Η βραβευμένη κινηματογραφική Στρέλλα, η αγαπητή τηλεοπτική Λίζα των “Βασιλιάδων”, Μίνα Ορφανού, μιλάει για τα τελευταία, όπως λέει, για νια ζωή που χάθηκε μαζί με τα παιδικά της χρόνια...

Η εικόνα που έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους για τις τρανσέξουαλ απέχει κατά πολύ από την εικόνα της σχεδόν “σεμνής” και απόλυτα φυσιολογικής γυναίκας που είναι η ηθοποιός και την οποία ξαναγνωρίζουμε μέσα από τη συνέντευξή της στο Life&Style.

Θέλησε να φωτογραφηθεί σε ένα Κοιμητήριο, για να δηλώσει πως έχει θάψει το παρελθόν στα έγκατα της γης….Πως νομίζετε ότι βλέπουν οι Έλληνες μια τρανσέξουαλ;

Ο Έλληνας νομίζει ότι έχει επίπεδο και ευγένεια, αλλά κάνει τα χειρότερα όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού του και δεν βλέπει τα αίσχη του. Από κάτι τέτοιους ανθρώπους ήρθε η Ελλάδα στη θέση που είναι σήμερα. Υπάρχουν άτομα που θα σε ρωτήσουν “πως είναι να έχεις κάνει αλλαγή φύλου;” ή “έχεις οργασμό;”, μόνο και μόνο για να σε κράξουν μετά. Τι σημαίνει τρανσέξουαλ; Προσωπικά, θα μπορούσα να ήμουν η κόρη του προέδρου. Ο κόσμος νομίζει ότι “τρανσέξουαλ” σημαίνει μόνο πεζοδρόμιο και ναρκωτικά.

Εσείς έχετε κάνει ποτέ πεζοδρόμιο;

Όχι. Δεν έφτασα ποτέ σε αυτό το σημείο.

Θα μπορούσατε αν έρχονταν τα δύσκολα;
Αν έρθουν τα δύσκολα, έχεις και άλλες δουλειές να κάνεις. Αυτό είναι η εύκολη λύση. Καθαρά λεφτά. Μία γυναίκα που εκπορνεύεται, μπορεί να βγάλει την ημέρα τα ίδια χρήματα που βγάζει κάποιος σε ένα μήνα. Το χρήμα είναι γλυκό για κάποιους.

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife…

Διαβάστε ακόμα:

Ποια πρωταγωνίστρια καθημερινής σειράς έχει κάνει τρία μπότοξ;

Μίνα Ορφανού: «Από τους Βασιλιάδες έχω πάρει μόνο ένα μηνιάτικο»!

Τι ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας την τρανσέξουαλ ηθοποιό απο τους «Βασιλιάδες»

Το μοντέλο και η τρανσέξουαλ της καθημερινής σειράς του Mega