Το μοντέλο και η τρανσέξουαλ της καθημερινής σειράς του Mega

Δείτε τι λέει ο Νίκος Αναδιώτης για την συμπρωταγωνίστρια του στο νέο καθημερινό σήριαλ του καναλιού "Βασιλιάδες"

Ο Νίκος Αναδιώτης είναι μοντέλο. Τώρα δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην υποκριτική συμμετέχοντας στην νέα καθημερινή σειρά «Βασιλιάδες» που ετοιμάζει το Mega. Η Μίνα Ορφανού είναι εικαστικός και προσφάτως ηθοποιός. Την γνωρίσαμε μέσα από την «Στρέλλα» του Πάνου Κούτρα, ρόλος για τον οποίο η Μίνα πήρε βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου ερμηνεύοντας τον… εαυτό της, μία τρανσέξουαλ! 

Το μεγάλο στοίχημα όμως για την ίδια και το τηλεοπτικό κοινό έρχεται φέτος με την συμμετοχή της σε καθημερινό σήριαλ σε ένα κανάλι που στο παρελθόν έχει λάβει πρόστιμο για ένα φιλί ανάμεσα σε άντρες («Κλείσε τα μάτια»). Βεβαίως, η Μίνα Ορφανού θα παίζει κανονικά μία γυναίκα, τη Λίζα (την αδελφή του κεντρικού πρωταγωνιστή Μάρκου τον οπόιο ερμηνεύει ο Κώστας Κόκλας). 

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη γι’ αυτή τη συνεργασία και αναφέρθηκε σε μία άψογη επαγγελματία με πολύ χίουμορ μάλιστα! Σχολιάσε βεβαίως ότι προφανώς αναμένεται να προκαλέσει τις εντυπώσεις καθώς μάλιστα μία τέτοια συμμετοχή δεν έχει ξανασυμβεί πιθανότα ούτε σε άλλες χώρες της Ευρώπης! Ο ίδιος όμως δεν ανησυχεί για το αν θα του πάρει την δόξα: «Δεν αισθάνομαι ανταγωνιστικά. Εξάλλου, είναι ένα κορίτσι και είναι ένα αγόρι!» 

Ο Νίκος Αναδιώτης αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Χριστίνα Παππά… 

Δείτε το απόσπασμα από το «Take 20»: