Λιάγκας – Σκορδά στην κορυφή της τηλεθέασης! Ανέβασε τα ποσοστά της η Τσαπανίδου

Τι δείχνουν οι μετρήσεις τηλεθέασης για τις πρωινές εκπομπές;

Μια ανάσα πριν την πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή στην πρωινή ζώνη του MEGA, οι μονομάχοι του 10:00 – 13:00 που έχουν μπει ήδη στην τηλεοπτική αρένα, «χτίζουν» ο καθένας χωριστά τη σχέση του με το κοινό, ώστε να αποφύγουν τυχόν απώλειες από τη νέα μοιρασιά που θα γίνει στην «πίτα» την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά παραμένουν στα ύψη και δεν έχουν καμία διάθεση να παραχωρήσουν τον θρόνο τους σε κανέναν. Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen που τους τοποθετούν πάνω από κάθε ανταγωνισμό. Το πρωί της Τετάρτης το ζευγάρι του ΑΝΤ1 κράτησε στο κανάλι το 35,1% στο σύνολο και το 30% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, σε κάποια τέταρτα ξεπέρασε και το 40%!

Από την άλλη, παρατηρούμε μια Πόπη Τσαπανίδου που μέρα με την ημέρα, συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερους τηλεθεατές γύρω της, έχοντας πλέον καταφέρει να κερδίσει την τηλεθέαση που κατέγραφε όταν έπαιζε μόνη της, χωρίς ανταγωνισμό στο κομμάτι της ενημέρωσης. Χθες, το LIVE U έφερε στο STAR το 16,7% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 16,3% στο δυναμικό κοινό.

Στο 10,7%, όσον αφορά στο γενικό σύνολο, κυμάνθηκε η τηλεθέαση της Άννα Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ. Στο δυναμικό δεν ξεπέρασε το 6,8%.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων