Λιάγκας – Σκορδά κόβουν το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα της τηλεθέασης

Σταθερά πρώτη και με μεγάλη διαφορά η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1

Επέστρεψαν με την ώθηση που τους έδωσαν τα τρία χρόνια πρωτιάς από τη μία, αλλά και το άγχος της νέας τηλεοπτικής στέγης και ομάδας συνεργατών από την άλλη. Μετά το πέρας των πρώτων εβδομάδων κι ενώ είχαν δείξει ήδη ότι δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν την κορυφή στους αντιπάλους τους, προσαρμόστηκαν στις αλλαγές, αποφορτίστηκαν και οχυρώθηκαν στην υψηλότερη θέση του βάθρου από την οποία δεν έπεσαν ποτέ. 

Βρισκόμαστε στο μέσον της σεζόν και στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, το Πρωινό δεν δείχνει να απειλείται στο παραμικρό από τις αντίπαλες εκπομπές που παίζουν την ίδια ώρα. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο 34,4%, τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, μετά τις 11:00 η τηλεθέαση ξεπέρασε και το 40%!

Τι κατέγραψαν οι μετρητές για τα υπόλοιπα κανάλια;

Το Πρωινό mou του Πέτρου Κωστόπουλου συγκέντρωσε το 19,2% του κοινού, το Live U της Πόπης Τσαπανίδου 11,7%, το Magazino του Γιώργου Αυτιά 11,4% και το Τώρα της Άννας Μπουσδούκου 7,9%.

Συμφωνείς ή όχι με τις απόψεις τους, σου αρέσει ή όχι το χιούμορ τους, ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και η παρέα τους απαντούν εκ του αποτελέσματος…

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης