Ξεσπά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στην κάμερα του Star! «Που είναι οι αρμόδιοι;»

Κώστας Αναγνωστόπουλος
«Εδώ ο άνθρωπος δεν έχει σπίτι, δεν έχει αμάξι, πώς θα πάει να πάρει τα τρόφιμα να ταΐσει τη μητέρα του, κάποιον άρρωστο που μπορεί να έχει;».

Στο πλευρό του κολλητού του φίλου που κινδύνευσε στο Μάτι βρίσκεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο “Μισθοφόρος” που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το Survivor βρίσκεται από προχθές στην πληγείσα περιοχή για να βοηθήσει όσο μπορεί τον πολύ καλό του φίλο.

Στάχτη το σπίτι πασίγνωστης ηθοποιού! Συγκλονιστικές φωτογραφίες

«Εγώ είμαι εδώ από την πρώτη μέρα, ήρθα εδώ και βοηθούσα τους ανθρώπους. Όλοι πρέπει να είμαστε εδώ πέρα, ο καθένας λιθαράκι λιθαράκι, όπως μπορεί… Καλό είναι να έρθουμε όλοι να βοηθήσουμε, απλά πρέπει να υπάρχει ένας συντονισμός. Να υπάρχει ένα κέντρο που να δίνει αρμοδιότητες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Δεν υπάρχουν τρόφιμα…

Σοκαρισμένες ρεπόρτερ και παρουσιάστρια: «Δεν πρόλαβα να της πω ούτε αντίο, έφευγα και την έβλεπα να καίγεται»!

Εδώ ο άνθρωπος δεν έχει σπίτι, δεν έχει αμάξι, πώς θα πάει να πάρει τα τρόφιμα να ταΐσει τη μητέρα του, κάποιον άρρωστο που μπορεί να έχει. Πώς θα φύγει από το σπίτι; Δεν υπάρχει μια χημική τουαλέτα. Που θα πάνε αυτοί να κάνουν την ανάγκη τους; Έχουν περάσει τρεις μέρες και είναι λες και είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη. Δεν υπάρχουν φώτα, δεν υπάρχει τίποτα. Τι να πω; Είναι σαν να έχει πέσει βόμβα.

Έτσι παγιδεύτηκαν οι 25 άνθρωποι στο οικόπεδο του θανάτου! «Ήμουν ο τελευταίος, πίσω μου άκουγα ουρλιαχτά»!

Οι αρμόδιοι που έπρεπε να είναι, οι υπηρεσίες, ο καθένας απ’ όλους αυτούς, που είναι; Ας ανοίξει μια σελίδα που να ενημερώνετε από εκεί ο κόσμος. Γιατί ο καθένας ανεβάζει ότι θέλει στο Instagram, σε όλα αυτά τα μέσα, και δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια από όλα αυτά», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Οργισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1: «Σκάστε»!

Δείτε όλα όσα είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!