Κρίσιμες ώρες για τον Σουμάχερ – Από μια κλωστή η ζωή του

Σε τεχνητό κώμα παραμένει ο θρύλος της Formula1 Μίκαελ Σουμάχερ στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ - Έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις - Όλο το ιατρικό ανακοινωθέν

 Κρίσιμες ώρες για τον 7 φορές πρωταθλητή της Formula 1 και έναν από τους μεγαλύτερους πιλότους όλων των εποχών. Ο Μίκαελ Σουμάχερ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και σύμφωνα με τους γιατρούς που ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους οποιαδήποτε πρόβλεψη μπορεί να πέσει έξω.

«Ο Μίκαελ Σουμάχερ υπέστη ένα πολύ σοβαρό τραύμα. Ήταν πολύ ταραγμένος όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και αποφασίσαμε λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης να τον υποβάλλουμε σε τεχνητό κώμα. Αποφασίσαμε να τον υποβάλλουμε αμέσως σε επέμβαση στο κεφάλι για να απελευθερώσουμε την πίεση που υπήρχε. Δυστυχώς όμως υπάρχουν πολλές βλάβες στον εγκέφαλό του. Ότι χρειαζόταν να γίνει εκείνη την στιγμή το κάναμε. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε αν θα επανέλθει. Αυτή την απάντηση δεν μπορούμε να την δώσουμε ακόμα.», δήλωσε ο επικεφαλής των γιατρών που παρακολουθούν τον Σουμάχερ.

Ο επικεφαλής αναισθησιολόγος είπε ότι το καλύτερο που πρέπει να γίνει είναι…