Κορίτσι εναντίον… Θεών!

Από τη μία ο Κωστής, η Μαρίνα η Ελπίδα και η Ναταλία και από την άλλη η Μινέ, ο Σινάν, ο Τιμούρ και η Εσμαχάν.

Αν δεν το καταλάβατε, από τη μία οι ήρωες της κυπριο-ελληνικής σειράς «Το βαλς των δώδεκα θεών» και από την άλλη της τούρκικης «Το κορίτσι που αγάπησα». Οι δύο σειρές, κάθε απόγευμα βρίσκονται απέναντι η μία από την άλλη, με τον ΑΝΤ1 και το MEGA αντίστοιχα, να προσπαθούν να κερδίσουν το μεγαλύτερο κομμάτι της τηλεθέασης.

Ποια είναι όμως, τα αποτελέσματα της μάχης; Ποια σειρά κερδίζει, η τούρκικη ή η κυπριο-ελληνική;

Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen, μετά από δέκα ημέρες μάχης, που οι δύο σειρές βρίσκονται απέναντι η μία από την άλλη, το «Κορίτσι» βρίσκεται μπροστά στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, αφού σημειώνει 27,7 μέσο όρο έναντι 17,3 που σημειώνουν οι «Θεοί». Ωστόσο η κυπριακής παραγωγής σειρά του ΑΝΤ1 κερδίζει στο δυναμικό κοινό, όπου σημειώνει 21,8 μέσο όρο, έναντι 14,3 που σημειώνει η τούρκικη του MEGA.

Όπως βλέπουμε λοιπόν, το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο, αλλά σίγουρα η συγκεκριμένη μάχη για την τηλεθέαση είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η απόφαση του ΑΝΤ1 να αποκτήσει τα δικαιώματα της σειράς «Το βαλς των δώδεκα θεών», αλλά και να την προ βάλει απέναντι από την τούρκικη σειρά του MEGA, αποδεικνύεται σωστή.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Σουλεϊμάν, Fatmagul, Son… τουρκική σύρραξη για την τηλεθέαση!