Σουλεϊμάν, Fatmagul, Son… τουρκική σύρραξη για την τηλεθέαση!

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα τις πρώτης μάχης που έδωσαν οι τουρκικές σειρές των δύο αντίπαλων καναλιών;

Από χθες το βράδυ παραδίδει μαθήματα τουρκικής γλώσσας και το MEGA. Όσοι θέλησαν να δουν τηλεόραση την ώρα του prime time της Δευτέρας, προς στιγμήν θα νόμισαν ότι τα ελληνικά κανάλια είχαν δεχθεί παρεμβολές στο σήμα τους από την Τουρκία. Στη συνέχεια όμως, διαπίστωσαν με …χαρά ότι δύο από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, μας ταξίδεψαν στα βάθη της ανατολής στο σύνολο σχεδόν της βραδιάς. Με διπλό επεισόδιο της σειράς Fatmagul που έκανε πρεμιέρα στο MEGA και με δύο τουρκικές σειρές του ΑΝΤ1, Σουλεϊμάν Ο Μεγαλοπρεπής και SON, οι Έλληνες τηλεθεατές βρέθηκαν στη μέση σφοδρής τηλεοπτικής μάχης …Τούρκων σε ελληνικό έδαφος. Ποιος βγήκε νικητής;

Ο Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής κράτησε γερά το τηλεοπτικό του κοινό και κατάφερε να ολοκληρώσει την προβολή του με ποσοστό 29,3%. Απέναντί του, η Fatmagul έδινε τον αγώνα της να κερδίσει τους τηλεθεατές, συγκεντρώνοντας ποσοστό 18,1%. Η δεύτερη τουρκική σειρά του ΑΝΤ1, το SON, αρκέστηκε στο 13%.

Την ώρα του Σουλεϊμάν, η Fatmagul κινήθηκε γύρω στο 15%. Τη δεύτερη ώρα ανέβασε τα ποσοστά της μέχρι και στο 26%, έχοντας πλέον απέναντί της το SON.

Όσο για το τι είδε το νεανικό κοινό το βράδυ της Δευτέρας… Σουλεϊμάν, την ταινία Σωματοφύλακας στο Star, Ράδιο Αρβύλα και Θέμο Αναστασιάδη.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

The Killing: Πρεμιέρα απόψε στο MEGA!