Keep it in the family: Νέο τηλεπαιχνίδι έρχεται στον ΑΝΤ1

Ακόμη ένα game show που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στη διεθνή αγορά, ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Νέο τηλεπαιχνίδι κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το περιοδικό TVzάπινγκ και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου, οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου έχουν εξασφαλίσει ήδη τα δικαιώματα μετάδοσης του τηλεπαιχνιδιού «Keep it in the family».

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στο βρετανικό δίκτυο ITV. Πρόθεση των ιθυνόντων του καναλιού είναι να βγει το παιχνίδι στον αέρα κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή από τον Φεβρουάριο, χωρίς να είναι γνωστό ακόμα το πότε ακριβώς. Όσο για το ποιος θα το παρουσιάζει; Τα δύο ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι του Γιώργου Λιάγκα και του Νίκου Μουτσινά.

Στο παιχνίδι συμμετέχουν δύο οικογένειες, από τέσσερα μέλη η κάθε μία και συμμετέχουν σε μια σειρά γύρων με σκοπό να κερδίσουν πολλά πλούσια δώρα. Οι κανόνες του παιχνιδιού θέλουν τον πρώτο λόγο να έχουν τα παιδιά και όχι οι γονείς. Επιπλέον, στο τηλεπαιχνίδι εμφανίζονται διάφοροι επώνυμοι καλεσμένοι που θα βοηθούν στην εξέλιξη του παιχνιδιού.